Chorley FC VS Leamington PONT / 03.03.2015

leamington chorley

Confruntarea dintre Chorley FC și Leamington din England North Conference Division se desfășoară astăzi, 03.03.2015, începând cu ora 21:45, pe stadionul celor de la Chorley (The Chorley Group Victory Park Stadium). Acum puteți vedea în exclusivitate pe Sportive-Pariuri.com pont și analiza pentru acest meci!

Chorley FC (4 meciuri fără victorie)

Chorley FC joacă astăzi cu Leamington pe stadionul The Chorley Group Victory Park Stadium în England Conference North. Gazdele sunt o echipă foarte interesantă. Au format o echipă foarte puternică în prima jumătate a sezonului. În orice caz, acum ei sunt într-o criză destul de mare. Ei se află pe locul al 8-lea în campionat, cu 14 victorii, 7 remize și 8 meciuri pierdute, având un golaveraj 51:40, cu 49 puncte după 29 runde ale noului sezon.

Altfel spus, în ultimele 5 meciuri, au o victorie (Stalybridge, scor 0-1), 2 remize (Oxford City, scor 1-1, Worcester, scor 3-3) și 2 meciuri pierdute (Gloucester City, scor 1-2, Harrogate, scor 4-1). În ultima vreme au avut o formă variabilă pe stadionul propriu. Au avut acasă, în ultimele 5 meciuri, 2 victorii, 2 remize, o înfrângere, cu un golaveraj 11-8. De cealaltă parte, trebuie spus că în total, Chorley FC au 9 victorii, 4 remize și 2 meciuri pierdute cu o diferență de goluri de 31:15 pe terenul de acasă. Chorley FC este echipa tipică pe terenul propriu.

Antrenorul Gary Flitcroft a condus echipa din 2009 încoace. El are câțiva jucători foarte buni, precum Dean (15 goluri), Stephenson (7 goluri), Ross (2 goluri). Fundașul Doyle a marcat de două ori în ultimul meci – un lucru notabil. În orice caz, ar trebui să vă așteptați ca gazdele să oprească seria de meciuri proaste.

Acum au o oportunitate excelentă de a câștiga. Desigur, și în ultimul meci ei erau marii favoriți ai partidei, dar au avut multe probleme și abia au reușit să obțină un punct pe terenul propriu. În meciul de astăzi Chorley FC va încerca sa câștige cu orice preț. De asemenea, ei au doar cu 5 puncte mai puțin față de Guiseley (pe locul 5). Așadar, ei vor fi în mod sigur motivați de un rezultat pozitiv pentru acest meci.

Leamington FC (într-o formă bună)

Vizitatorii sunt ”underdog” în meciul de astăzi. Sunt echipa pe care se va paria mai puțin, dar ei vor opune o rezistență foarte puternică în acest meci, dat fiind faptul că au umilit echipa Colwyn Bay (scor 1-5) în deplasare în ultimul meci. Vor să continue seria de victorii. Într-adevăr, adversarul din ultimul meci a fost unul slab.

Leamington este pe locul 15 în clasament, cu 10 victorii, 6 remize și 15 înfrângeri, cu un golaveraj 48-51 și 36 puncte. Leamington a avut rezultate bune în ultima vreme.

În ultimele 5 meciuri, ei au 3 victorii (Solihull, scor 1:0; Gainsborough, scor 2:1; Colwyn Bay, scor 1:5), 1 remiză (Harrogate, scor 1:1) și un meci pierdut (Barrow, scor 0:2).

De cealaltă parte, Leamington a avut rezultate destul de proaste în deplasare. Au o singură victorie, o remiză și 3 înfrângeri, cu un golaveraj de 9-10 în ultimele 5 meciuri. Antrenorul Paul Holleran este în funcție din 2009. El poate conta pe niște jucători de valoare, precum: Newton (11 goluri), Goddard (9 goluri), Moore (5 goluri).

Leamington are potențial extrem de puternic în echipa lor. Fără îndoială, vor fi o echipă greu de învins în acest meci.

Rezumat: Un meci interesant

Per total, acesta va fi un meci foarte interesant. Gazdele (Chorley FC) vor sa oprească seria de meciuri pierdute. De cealaltă parte, vizitatorii de la Leamington sunt foarte motivați de Victoria cu 5-1 din ultimul meci. Așadar, vor încerca să fie un adversar pe măsură în meciul de astăzi. Noi ne așteptăm la un ușor avantaj de partea gazdelor.

Lăsați un comentariu