Ciprian Marica este eliminat în urma partidei România vs. Grecia pentru Euro 2016

marica-660x400

România a început bătălia pentru calificarea în cadrul Euro 2016, în Grecia, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu. Întâlnirea cu echipa elenă a fost una fructuoasă pentru români care au reușit să câștige partida cu scorul de 1-0, datorită golului înscris de Ciprian Marica, și „să-și ia o revanșă valoroasă pentru eșecul de la barajul pentru Mondiale”, după spusele Nova Sports. Presa sportivă a Greciei a fost surprinsă neplăcut de prestația dezamăgitoare a echipei sale și nu a ezitat să îl atace pe antrenorul echipei, Claudio Ranieri: “Coșmar pentru Ranieri. Grecia lui Ranieri, pas cu stângul în preliminarii. Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani. Jucătorii greci au părut nepregătiți în comparație cu romanii și au realizat una dintre cele mai slabe performanțe, o înfrângere echitabilă. Este doar primul meci și nimic nu e pierdut, dar felul în care a arătat Grecia produce griji pentru viitor”, a subliniat On Sports.

Pe de altă parte, și victoria României a fost pusă puțin în umbră de imprudența săvârșită de Ciprian Marica care a lovit un jucător din echipa adversă, fapt ce i-a adus eliminarea și l-a pus pe bancă și pentru meciul cu Ungaria.

Dacă Marica a reușit să înscrie un gol în poarta echipei Greciei în prima repriză a meciului, calificarea pentru Euro 2016 a României începând astfel cu dreptul, în a doua repriză acesta a primit un al doilea cartonaș galben și eliminarea din meci. După cum era de așteptat, Marica se declară a fi foarte bucuros pentru reușită, însă în același timp trist pentru situația sa: “Suntem foarte bucuroşi. Am venit montaţi şi concentraţi să nu mai repetăm greşelile de la baraj. Suntem mândri că suntem români.

Am fost echipa mai bună, dar am suferit în repriza secundă din cauză că am fost eliminat. Am încercat să joc mingea, dar mi-am lovit adversarul. A fost o imprudenţă, nu aveam voie să fac aşa ceva. Sunt trist pentru că nu pot evolua contra Ungariei”, a declarat Marica pentru Digisport.

Întrebat dacă Victor Pițurcă vrea să părăsească naționala, acesta a răspuns ferm: “La cât de fericit şi montat l-am văzut după meci, nu cred că va pleca”.

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult