Compania de pariuri sportive Fortuna intră pe piața din România

Compania de pariuri sportive Fortuna intră pe piața din România

Un comunicat de presă emis pe 15 septembrie de Fortuna Entertainment Group N.V., cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală, arată că brandul a semnat un contract cu companiile BET ACTIVE CONCEPT S.R.L. și BET ZONE S.R.L. din România, oferind licență celor două firme.

În cadrul acordului de licență, Fortuna ar trebui să ofere companiilor BET ACTIVE CONCEPT SRL și BET ZONE S.R.L. dreptul de a folosi marca FORTUNA în industria de pariuri sportive și jocuri de noroc din România în condițiile standard de piață. Ambele companii românești fac parte din Penta Investments Group, acționarul majoritar al Fortuna.

România – O piață cheie în lumea pariurilor și a jocurilor de noroc

România este una dintre piețele din Europa Centrală și de Est, cu un puternic potențial de afaceri în materie de pariuri sportive și jocuri de noroc. În afară de fundamentele macroeconomice solide și o populație de aproximativ 20 milioane de locuitori, aceasta oferă, de asemenea, un cadru de reglementare pozitiv și o cotă de impozitare benefică pentru pariuri sportive și jocuri de noroc.

Fortuna – Un brand puternic

“Fortuna rămâne un brand puternic și de încredere pe piața de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est și acest acord consolidează cât de valoros este brandul nostru acum”, a declarat Per Widerström, CEO și președinte al consiliului de administrație al Fortuna Entertainment Group N.V. “Oferirea de licențe ale brandului nostru deschide o ușă pentru o cooperare în servicii multi-canal de pariuri sportive și jocuri de noroc în România și se încadrează perfect în strategia noastră de a deveni agenția de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, o marcă de încredere”, a adăugat Widerström.

Cele două companii deținute de firma de investiții Penta Group for putea folosi brandul Fortuna și numele mărcii pentru a-și promova serviciile de jocuri de noroc și pariuri sportive. Contractul este o mutare cheie a companiei Fortuna de a-și consolida prezența pe piața din România.

Operatorul Fortuna caută în acest moment să se extindă pe noi piețe, după ce a trecut printr-un prim trimestru foarte dificil în 2015 – suferind un impact puternic în țări cheie precum Republica Cehă și Slovacia din cauza taxelor crescute. La momentul actual, firma trece printr-un proces de angajare a unui nou staff care să ajute la creșterea business-ului.

Despre Fortuna Entertainment Group

Fortuna Entertainment Group a fost înființată în 2009 și este cel mai mare operator de pariuri din Europa Centrală. Inițial o firmă cehă, aceasta a crescut într-o companie pe acțiuni în timp, iar acum funcționează și pe piețele din Slovacia și Polonia. Grupul investește în mod constant în noi produse și extinde rețeaua sa existentă de sucursale și servicii.

Fortuna este un brand stabilit pe piață și în rândul clienților, datorită istoriei sale de 20 de ani. În această perioadă, grupul s-a format ca lider în stabilirea tendințelor în sectorul jocurilor. Acest lucru a fost confirmat de creșterea rapidă a industriei pariurilor online, iar Grupul Fortuna a fost una dintre primele companii care să introducă serviciile de pariuri în Slovacia și, ulterior, în Republica Cehă și Polonia.

Cum funcționează sistemul de extindere pe alte piețe

Extinderea către piața din România nu arată decât faptul că brandul a crescut foarte mult și are puterea de a penetra piețe unde este nevoie de competitivitate și mai mare.

Case de pariuri profesioniste și cu experiență, cu o înțelegere excelentă a piețelor locale sunt ținta companiei în țările în care pătrunde. O cunoaștere a sportului și a mediului de pariuri le permite să stabilească cote, astfel că firma este extrem de competitivă și atractivă pentru clienți. Se ajunge astfel la facilitarea unor pariuri foarte mari. În același timp, Fortuna asigură siguranță și încredere în rândul jucătorilor și pariorilor, câștigurile lor fiind plătite extrem de rapid.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult