Costel Gâlcă garantează victoria Stelei în fața Astrei

ccostel-galca

Odată cu schimbarea antrenorului echipei Steaua, schimbări de atitudine și stil de joc sunt la orizont pentru roș-albaștri. Costel Gâlcă este mai determinat ca niciodată să aducă Supercupa României din anul acesta în palmaresul echipei sale și promite schimbări ale stilului de joc al echipei.

Se pare că jucătorii săi vor fi antrenați să devină mai agresivi și să alerge mai mult pe teren pentru a înscrie golurile necesare victoriilor. Conform Digisport, Costel Gâlcă a declarat că își dorește ca echipa să depună un efort mai mare în timpul jocurilor: ”Îmi doresc să avem mai multă posesie, dar când nu avem mingea trebuie să fim mai agresivi. Jucătorii nu aleargă mai puţin, cum s-a spus, ci aleargă mult mai mult decât înainte. Vă spun, cu siguranţă, că şi efortul este mai mare”.

Cu toate că planurile antrenorului Stelei sună promițător, în timpul antrenamentelor de vară ale echipei, Steaua a înregistrat o singură victorie. Roș-albaștrii au ieșit câștigători în urma meciului jucat cu Oldham Athletic. Cei care au înscris cele 4 goluri ce au adus victoria Stelei au fost Fernando Varela, Gabriel Iancu, Robert Vîlceanu și Alexandru Chipciu.

Deși victoria aceasta nu este suficientă pentru a putea fi siguri de viitorul strălucit al Stelei în cadrul Supercupei României, Costel Gâlcă contracarează orice dubiu legat de performanțele echipei sale și își asigură suporterii că Steaua va avea o atitudine diferită de acum încolo pe terenul de fotbal.

Următorul meci jucat de echipa lui Costel Gâlcă va fi cel cu Astra. Antrenorul Stelei se declară încrezător în reușita echipei sale care va juca cu motoarele pornite la capacitate maximă și va câștiga cu siguranță partida: “La meciul cu Astra, echipa va fi la 100% din capacitate, o să mergem şi o să învingem, o să vedeţi. Veţi vedea o altă echipă din punct de vedere al atitudinii”, a încheiat Costel Gâlcă.

Suporterii Stelei se bazează pe spusele lui Costel Gâlcă și așteaptă ca schimbarea de atitudine și stil de joc ale echipei să se materializeze în victorii consecutive.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult