CTP vs Ilie Năstase După Înfrângerea lui Halep

CTP vs Ilie Năstase După Înfrângerea lui Halep

Cristian Tudor Popescu a șocat audiența live când, după meciul Simona Halep vs Garbine Muguruza, a rostit următoarele: „Simona nu a intrat în ring, nu a luptat nici în 5% din meci. Evoluția ei a fost cenușie. Unii ar putea spune că a fost un meci aranjat. Din păcate, poate fi privit și din această perspectivă. Nu se pune problema, totuși.”

Afirmația iresponsabilă a reputatului jurnalist, care nu are timbru vocal foarte puternic, dar nici inspirație pentru a fi un excelent comentator live, i-a iritat pe cei care au urmărit finala de la Cincinnati la Digi Sport.

Nemulțumirea lui Ilie Năstase

Unul dintre nemulțumiți a fost Ilie Năstase, fostul lider ATP. „Priveam, aveți un comentator excelent, CTP, care nu înțelege absolut nimic din acest sport. Am închis imediat sonorul, nu am mai vrut să ascult, că mă zgâria pe creier”, a spus Năstase pentru Digi24. Căpitanul echipei de Fed Cup, acum suspendat, a făcut apoi și un scurt rezumat al meciului pierdut de Halep. „Nu contează scorul. Indiferent că e 6-1 sau 7-6, tot acolo e.

Stilul lui Garbine Muguruza nu prea îi convine Simonei pentru lovește extrem de puternic. Halep a jucat defensiv. În orice caz, acesta e viitorul în tenis, să lovești din orice poziție. Acesta e un turneu pregătitor pentru US Open. Toate jucătoarele vor să ajungă într-o formă excelentă. Simona a pierdut doar 2-3 meciuri”, a mai spus Năstase.

Cristian Tudor Popescu a reacționat cu un răspuns destul de lung fostului lider ATP, după ce Ilie Năstase l-a taxat pentru comentariu său. Dacă meciul dintre Halep și Muguruza s-a terminat de ceva timp, duelul Năstase – CTP a intrat în setul doi. În primul set, a lovit Năstase, iar acum a venit rândul jurnalistului să contraatace într-un editorial publicat în Adevărul.

Cum a reacționat CTP

Cristian Tudor Popescu a spus că după finala RG pierdută de Halep la Ostapenko, pe care a comentat-o în direct, Traian Băsescu a fost cel care l-a atacat pe jurnalist. A menționat apoi că un alt politician, de data aceasta un fost mare tenisman, simte nevoie să își regleze conturile cu el.

Replica jurnalistului a fost extrem de dură și a reacționat țintit către comentariul cu privire la faptul că „CTP nu înțelege nimic din sportul ăsta”. El a mai spus că nici Băsescu, nici Năstase, nu au venit cu argumente care să susține ideile lor, atacându-l pe tenisman cu privire la afirmația ”Că e 6-1 sau că e 7-6, tot aia e”.

Cristian Tudor Popescu a inclus aici în discuție finala pierdută de Năstase în 1972 în fața lui Stan Smith, probabil cel mai cunoscut meci în lume al fostului jucător român. CTP a spus: „Dacă nu ar fi fost 6-4, 3-6, 3-6, 6-4, 5-7, ci 1-6, 1-6, 1-6”, ar mai fi rămas acel meci în memoria tenisului ca „una dintre cele mai frumoase meciuri de la Wimbledon”?

Pariază acum

Pe lângă știrile pe care le aducem săptămânal pe site, dacă iubești pariurile sportive și cauți să câștigi mai mult, atunci ai ajuns unde trebuie! Utilizează platforma de comparare a cotelor de la Sportive-Pariuri.com și începe să selectezi cele mai „profitabile” meciuri. Noi vrem să te ajutăm să câștigi zilnic. Începe să compari cotele acum cu Sportive-Pariuri.com!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Restart pentru reprezentativa de fotbal
  Echipa națională de fotbal a României s-a întalnit recent cu Turcia, învingând cu scorul de 2-0. Teorectic, lucrurile se arată a fi bune, dar în realitate situația e puțin diferită. Echipa este alcătuită dintr-un nou antrenor, are un nou brand, f... citeste mai mult
 • 185x142
  Prima reacție a lui Nicolae Dică după ce
  Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, este împărțit între laude pentru fotbaliști și dezamăgirea cauzată de golul primit dintr-o fază fixă în meciul câștigat pe 5 noiembrie, scor 2-1, împotriva Concordia Chiajna. „Într-adevăr, ne așteptam să f... citeste mai mult
 • 185x142
  Simona Halep - Lider WTA: Clasament + Pr
  Simona Halep a ajuns luna trecută pe primul loc în clasamentul WTA. În acest articol, vă vom prezenta cum arată vârful clasamentului în acest moment și pe ce locuri se află româncele. În plus, vom vorbi despre valoarea premiilor câștigate de cele... citeste mai mult