De ce este Alex Maxim pe banca de rezerve a echipei VfB Stuttgart

alex maxim noutati

Alexandru Maxim este un jucător talentat care promite foarte mult, însă se pare că încă nu l-a convins pe antrenorul Armin Veh al echipei VfB Stuttgart că merită să fie titular. Antrenorul susține că Alex Maxim este bun în atac, însă refuză să se implice în apărare, aspect ce îl determină să îl considere drept rezervă pentru echipa sa.

Acesta a susținut că „Nu-i de ajuns să fie bun cu balonul la picior. Alex trebuie să se bată şi pentru recuperarea lui. Mai are de lucru.” Această afirmație ar trebui să îi dea de gândit lui Alex Maxim, care ar trebui să se bată pentru minge și să nu se bazeze pe altcineva pentru a-i recupera mingea. Cu alte cuvinte, Maxim trebuie să fie dispus să se implice 100% în joc.

Datorită unei conjuncturi însă, și anume accidentarea mijlocașului Didavi, Alex Maxim va fi titular în meciul jucat de VfB Stuttgart împotriva celor de la Hertha, meci ce se va juca la Berlin. Vestea bună ne este confirmată de publicația Bild. Tabloidul Bild recunoaște că Alexandru Maxim este un jucător bun, considerându-l a fi „unul dintre cei mai harnici în pregătiri”, însă se pare că acest lucru nu este de ajuns pentru Armin Veh. Maxim a reușit însă să înscrie primul gol al noului sezon pentru șvabi.

Aceasta va fi șansa lui Maxim de a demonstra că este dispus să joace atât în atac, cât și în faza de defensivă, și să îl convingă pe Armin Veh că merită să părăsească banca de rezervă și să se avânte pe teren.

Vestea prezenței lui Maxim în meciul de la Berlin dintre VfB Stuttgart și Hertha este bună pentru români, care mai amortizează șocul primit înaintea meciului cu Ungaria, ce va avea loc pe 11 octombrie. În sfârșit, un stranier joacă ca titular.

,p>Alex Maxim a reușit în campionatul trecut să adune 7 goluri și 12 assisturi pentru șvabi, aceste reușite fiind strânse în urma a 29 de meciuri. În sezonul acesta au fost jucate 540 de minute, iar Alex Maxim a fost prezent în 171 dintre ele, reușind însă să marcheze un singur gol, să câștige doar 41% dintre duelurile în care a fost implicat și să nu aibă nici o pasă decisivă.

Prin urmare, meciul jucat de VfB Stuttgart cu Hertha este o ocazie foarte importantă pentru „decarul” tricolorilor care are șansa de a-și impresiona antrenorul și a-și schimba statutul în cadrul echipei. Așteptăm cu interes meciul și prestația lui Alex Maxim.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult