De ce joacă Halep tot în Adidas?

De ce joacă Halep tot în Adidas?

Simona Halep a câștigat ultimul turneu demonstrativ, cel de la Hua Hin, unde a jucat, ca de fiecare dată, în echipament de la compania Adidas, deși aceasta nu i-a prelungit contractul. Să vedem motivele pentru care Halep a decis să joace tot în Adidas.

Poate să joace gratuit în orice echipament dorește

Orice jucător de tenis poate utiliza pe teren absolut orice echipament vrea, dacă nu se află într-un acord cu o anumită companie. Acest lucru e valabil și dacă nu are interdicție pe viață să poarte anumite haine. În rest, discutăm doar de reclamă gratuită pe care jucătoarea sau jucătorul o face respectivei companii, purtându-i gratuit echipamentul. Reclama este chiar mai mare când sportia este chiar liderul WTA. Din acest motiv, ea putea alege orice firmă.

Simona ar avea multe de pierdut dacă ar decide acum să schimbe echipamentul

Din moment ce se prezintă pe terenul de tenis fără un contract clar cu producătorul, adică face reclamă fără nici un ban în schimb, Halep chiar nu are de ce să nu poarte Adidas. Celelalte piețe îi sunt deschise, iar ea nu are motive să poarte Nike, Fila, Lacoste, Puma, New Balance sau alte firme, pentru că negocierile ar porni de la o sumă mai mică, dat fiind faptul că ea ar juca oricum gratuit în ele. Astfel, purtând haine de la Adidas, unde porțile oricum sunt închise, ea nu are ce pierde la un viitor contract cu un rival, care va apărea oricum. Poate că Halep speră la o renegociere.

A treia posibilitate

Simona poate speră că va ajunge la un acord cu Adidas, iar aceștia ar putea aprecia faptul că ea a rămas fidelă brandului chiar și atunci când nu primea o sumă de bani în schimb pentru a purta hainele lor. Acest lucru ar demonstra simplul fapt că liderul mondial se simte confortabil în aceste haine, că produsele sunt excelente pentru performanță și că, cel puțin teoretic, foarte mulți oameni le vor căuta pe piață.

Pariază online cu Sportive-Pariuri

Îți place tenisul? Trebuie să știi că pe sportive-pariuri.com poți paria liniștit la cele mai bune case de pariuri legale din România. Compară cotele cu sistemul nostru inteligent și începe chiar acum. Ești foarte aproape de a-ți transforma hobby-ul într-un mod lejer de a face bani. Suntem aici să îți aducem cele mai noi știri din sport în fiecare săptămână. Rămâi aproape, pariază acum!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Messi a dat peste cap toate bornele
  Fotbalistul argentinian Lionel Messi de la Barcelona, autor al unui incredibil gol în disputa contra Levante (câștigată cu 3-0), a ajuns la 400 goluri marcate în toate meciurile jucate în tricoul catalan, egalând recordul absolut de goluri (365) ... citeste mai mult
 • 185x142
  Decăderea echipei Dinamo București
  FCSB și CFR Cluj și-au asigurat, cel puțin matematic, prezența în topul echipelor ce se luptă pentru titlu, iar CS Club Sportiv Craiova pare că a obținut locul 3 în sezonul regulat. În condițiile acestea, marile echipe ale Ligii I își permit ac... citeste mai mult
 • 185x142
  Cine a obținut medalii la Campionatul Mo
  România a participat la Campionatul Mondial de la Anaheim (haltere) cu 6 sportivi, iar aceștia au cucerit trei medalii de aur, reușind performanța prin Loredana Toma (la categoria de 63kg), dar și una de bronz, prin Captari Dumitru (la 77kg) la s... citeste mai mult