Elveția întâlnește Anglia pe teren pentru calificarea în Euro 2016

8582

Acum că impresionantul Campionat Mondial al anului 2014 a rămas în urmă, privirile se îndreaptă spre calificările pentru Euro 2016. Următorul meci ce va avea loc pentru calificarea în cadrul acestui campionat se va juca între echipa Elveției și cea a Angliei.

Este imposibil să nu privim spre acest meci, fără a analiza un pic performanța ambelor echipe în cadrul Campionatului Mondial de anul acesta. Elveția a surprins plăcut pe toată lumea când a reușit să ajungă până în optimile de finală ale campionatului. Este adevărat, această echipă a pierdut la mustață calificarea în etapa următoare, însă echipa argentinienilor s-a dovedit a imbatabilă.

Conform spuselor managerului echipei, strategia pentru meciul cu Anglia va implica o tactică ofensivă, ceea ce ne vine totuși greu de crezut, în condițiile în care echipa Elveției s-a bazat până acum pe defensivă.

Noul antrenor al echipei Elveției, Vladimir Petkovic, aduce în teren o echipă poziționată pe locul 9 în clasamentul FIFA, și jucători foarte buni precum Shaqiri , Behrami , Dzemaili si Xhaka. Se pare că încă nu se știe dacă în meciul cu Anglia vor juca și Valon Behrami si Admir Mehmedi.

Anglia se bucură și ea de un nou antrenor, însă nu și de o performanță la fel bună ca cea a elvețienilor în cadrul Campionatului Mondial din 2014. Englezii nu au reușit să înscrie decât un singur punct în timpul campionatului, în cadrul unei grupe din care au mai făcut parte Italia, Costa Rica și Uruguay.

Noul lot al echipei Angliei include 18 jucători care au jucat și la campionatul din Brazilia. Benaglio s-a retras din lot, iar Grovanovic și Branetta vor preda ștafeta unor jucători mai tineri: Pajtim Kasami (22 ani) , Loris Benito (22) , Silvan Widmer (21), etc.

În cadrul amicalului cu echipa Norvegiei, Anglia a adus pe teren doi jucători noi, Fabian Delph și Calum Chambers, care vor juca și în meciul cu Elveția. Amicalul cu Norvegia a scos la lumină aripa tânără a Angliei, ce a reușit să aibă o posesie a balonului de peste 60%. Din cauza unei accidentări, Jack Colback nu va juca în meciul cu Elveția.

Jucătorii care ar putea juca pentru echipa Elveției:

Lichtsteiner, Djourou, V. Behrami, B. Dzemaili, Mehmedi, Sommer, S. Von Bergen, R. Rodriguez, Inler, Shaqiri, Drmic

Jucătorii care ar putea juca pentru echipa Angliei:

Stones, Cahill, Oxlade-Chamberlain, Henderson, D. Sturridge, J. Hart, P. Jones, Baines, J. Wilshere, R. Sterling, W. Rooney

Predictia noastra: Sub 2.5 goluri.

Lăsați un comentariu