European Masters Începe la București

European Masters Începe la București

Etapa inaugurală a unui eveniment major în snooker în România a început luni, atunci când European Masters a avut startul în București. O mulțime masivă de aproximativ 2.000 de oameni îl vor vedea pe O’Sullivan.

Extinderea Snooker-ului

Snooker-ul profesional a fost introdus cu succes în multe țări noi în ultimi ani ajungând și în Letonia, Bulgaria și Polonia, pentru a numi câteva.

România este următoarea oprire de pe continentul european și este o mulțime de emoție acolo, dat fiind faptul că mai multe dintre cele mai mari nume ale sportului coboară asupra orașului capitală al României în această săptămână.

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Neil Robertson și Stuart Bingham au fost prezenți la expoziții uimitoare în țară, astfel că este de așteptat ca Circus Globus să fie tranzitat de o mulțime entuziastă în zilele următoare.

Din acel cvartet de concurenți, Bingham nu a reușit să se califice pentru ultimele etape ale turneului, pierzând împotriva lui Scott Donaldson în preliminarii săptămâna trecută.

Ceilalți trei sunt prezenți, împreună cu o serie de alte nume grele.

O’Sullivan și Selby

Marile atracții sunt O’Sullivan și Selby și au avut luxul de contesta doar o întâlnire de calificare în Preston, acolo unde au avut loc ultimele 64 meciuri desfășurate între ei, dar asta înseamnă că cei doi vor necesita mai mult de o victorie decât toți ceilalți în această săptămână pentru a câștiga trofeul.

O’Sullivan va juca împotriva lui Daniel Wells, în timp ce campionul mondial Selby se confruntă cu ceea ce ar trebui să fie un obstacol dificil, în Dublin Fergal O’Brien.

Într-o luptă a doi dintre campioni la acest eveniment din acest sezon, câștigătorul World Open Ali Carter va juca contra Anthony McGill, care obținut primul său triumf atunci când a ridicat trofeul indian aproape de începutul campaniei.

Între timp, într-o repetare a Campionatului Mondial de Snooker din 2010, din finală, Australianul Neil Robertson îl abordează tot mai perseverent pe Graeme Dott, în timp ce Michael Holt va căuta să-și continue performanța într-un conflict dur împotriva fostului nr.1 mondial, John Higgins.

Judd Trump, Shaun Murphy, Ricky Walden, Mark Allen sș Barry Hawkins sunt, de asemenea, în dispută. Cine va fi în măsură să profite și să colecteze cecul de 75.000€ (al câștigătorului) duminica viitoare, rămâne de văzut.

Dar sportul este, din nou, răspândit în noi teritorii, și va fi fascinant să vedem dacă succesul său se poate extinde mai mult, dată fiind recenta dezvoltare susținută din toată Europa de Est.

UPDATE: 5 octombrie

Numărul 1 mondial, Mark Selby, a reușit să îl învingă pe Dominic Dale cu 4-2 și va juca în optimi contra lui Barry Hawkins. Roonie O’Sullivan, un cvintuplu campional mondial, l-a învins pe Davis Gilbert cu 4-1. Mark Davis la învins pe Shaun Murphy, reușind al 200-lea break de peste 100 puncte al carierei. Judd Trump, un fost campion mondial, l-a învins după o revenire incredibilă pe Ben Woollaston, cu scorul 4-3. Chinezul Liang Wenbo a câștigat în 4 octombrie cu 4-1 în fața lui Zak Surety.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult