Fostul antrenor al lui Halep o poate pregăti pe Bouchard în 2015

wim fissette

Simona Halep, actualmente pe locul 3 în WTA, a obținut cele mai bune rezultate din carieră în 2014, interval de timp în care a fost antrenată de Wim Fissette. În 2014, Halep a ajuns până pe locul 2 în WTA.

Chiar dacă a obținut atât de multe alături de belgianul Fissette: locul 2 WTA, finala de la Roland Garros, Turneul Campioanelor, semifinala la Wimbledon, colaborarea dintre cei doi a încetat în noiembrie.

Printre motivele speculate se numără atât dorința Simonei Halep de a lucra cu un antrenor român, cât și pretențiile financiare tot mai mari ale lui Wim Fissette.

Antrenorul belgian a declarat acum 2 săptămâni că deși a rămas fără angajament, el caută un alt tenisman cu care să colaboreze.

“Am destul de multe oferte, am avut chiar și în perioada în care lucram cu Simona. Vreau să îmi aloc ceva timp pentru a lua o decizie corectă. Mă simt foarte motivat pentru următorul meu proiect. Am câteva nume mari și interesante printre ofertele pe care le-am primit”, a afirmat Wim Fissette.

Wim Fissete și Eugenie Bouchard?

La polul opus, presa din Canada anunță o știre surprinzătoare – Wim se află în discuții cu o altă senzație a sezonului trecut – Eugenie Bouchard. După ce a participat în premieră la Turneul Campioanelor, finalista de la Wimbledon nu mai colaborează cu Nick Saviano de la încheierea sezonului 2014.

“Numele care se află în vârful listei este cel al lui Wim Fissette, antrenorul belgian care a lucrat cu Kim Clijsters și care a avut rezultate formidabile cu românca Simona Halep în 2014”, scrie în presa canadiană, care consideră că angajarea belgianului ar fi o lovitură puternică de imagine.

Bouchard a avut o evoluție fantastică în 2014. A pornit anul pe locul 32 WTA și a încheiat sezonul pe locul al 7-lea. A reușit să pătrundă în “careul de ași” din primele 3 campionate de Gran Slam (Rolan Garros, Australian Open – semifinale și Wimbledon – finală), câștigând titlul de la Nurnberg, Germania.

Interesant este faptul că Eugenie Bouchard este jucătoarea care a eliminat-o pe Halep în semifinala de la Wimbledon, în două seturi, 7-6, 6-2. Românca s-a revanșat față de scorul acela în timpul Turneului Campioanelor, acolo unde s-a impus fără drept de apel, reușind un 6-2, 6-3.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult