FOTBAL: Alexandru Maxim pleacă de la Stuttgart

FOTBAL: Alexandru Maxim pleacă de la Stuttgart

Managerul Stuttgart Hannes Wolf a declarat presei germane că clubul ar putea fi pregătit să asculte ofertele pentru mijlocașul Alexandru Maxim. Jucătorul român de fotbal s-a luptat pentru a obține un loc sub Wolf în acest sezon și, ulterior, s-a discutat o posibilă mutare la Leeds United în ultimele zile.

Ultimele Discuții

Discutând cu Stuttgarter Nachrichten, Wolf a întrebat despre viitorul lui Maxim cu clubul german. Șeful de la Stuttgart a confirmat că există un interes pentru mijlocaș și trebuie să considere asta. Wolf crede că există mulți alți jucători similari la club și că nu au avut cum să îl bage în prima echipă în acest sezon. ”Dacă un club vine și ne pune o ofertă pe masă, noi trebuie să discutăm asta. Avem prea mulți jucători de aceeași valoare, pe aceleași poziții. Din cauza asta ușile nu s-au deschis pentru el aici”, a spus antrenorul lui Stuttgart.

La începutul săptămânii au existat comentarii în Germania cum că Leeds United AFC manifestau un interes pentru Maxim. Internaționalul român a luptat pentru a obține poziția de titular sau rezervă în acest sezon, și Leeds United au monitorizat situația sa.

Agentul mijlocașului a confirmat că Leeds United a purtat discuții “informale” cu privire la clientul său, dar a spus că nu se așteaptă ca românul să rămână la Stuttgart. În plus, antrenorul lui Leeds United, Garry Monk, a încercat să semneze cu Maxim când lucra pentru Swansea City.

Istoria lui Alexandru Maxim la Stuttgart

Alex Maxim a ajuns să joace la VfB Stuttgart la începutul lui 2013, dar nu a reușit să confirme atât cât se așteptau oamenii de acolo. Evoluția sa a fost, în mare parte, sub așteptări. Chiar dacă antrenorii nu îl puseseră inițial pe lista de transferuri, românul este acum discutat în presa germană ca fiind o posibilă mutare la Leeds United.

Sergiu Radu, cel care a jucat, în trecut, la Stuttgart, Aachen, Wolfsburg, Cottbus (toate în Germania), l-a avertizat pe mijlocașul în vârstă de 25 ani că este necesar să muncească foarte mult pentru a nu fi alungat. ”Eu cred că el trebuie să rămână la VfB Stuttgart. Mentalitatea nemțească spune că dacă muncești mult, și dacă ei te văd că îți dai silința, îți vor oferi nenumărate șanse. Însă dacă te văd că ești nemulțumit, nu mai ai șanse. Dacă nu se redresează, va ajunge la echipa secundă sau va fi împrumutat într-o altă ligă, cel mai probabil a doua. Mie, însă, mi s-a părut că el are încredere în efortul său”, a comentat Sergiu Radu.

Povestea lui Alexandru Maxim

Născut pe 8 iulie 1990, Alex este născut la Piatra Neamț și joacă pe postul de mijlocaș central și lateral la VfB Stuttgart în momentul de față. El a făcut doi ani de juniorat la Espanyol Barcelona, fiind promovat rapid la echipa a doua a clubului spaniol. A petrecut, astfel, încă doi ani în Spania, fiind împrumutat ulterior la CF Badalona. În 2010, el a revenit în România, jucând la Pandurii Târgu Jiu. Debutul său la formația națională a României a fost pe 30 mai 2012, într-o confruntare împotriva reprezentativei Elveției.

Pariază Online

La Sportive-Pariuri.com, noi credem că pariurile sportive sunt un hobby necesar oricărui bărbat. Dacă îți place fotbalul (sau orice alt sport), te invităm să compari cotele cu ajutorul platformei noastre și să beneficiezi de oferte incredibile la înregistrarea pe multiple site-uri de pariuri sportive (care funcționează legal în România). Nu-ți face griji, promovăm doar site-uri testate de experții noștri.

Start!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult