(Fotbal) Chelsea vrea să îl transfere pe Nicolae Stanciu

(Fotbal) Chelsea vrea să îl transfere pe Nicolae Stanciu

Cel mai recent zvon din lumea transferurilor o vede pe Chelsea corelată cu Nicolae Stanciu din România. Unde va intra acest atacant în planurile lui Antonio Conte? Să vedem un articol care explică acest lucru.

Chelsea FC au fost recent corelați puțin cunoscutul atacant / mijlocaș ofensiv al Steaua București, Nicolae Stanciu. Având în vedere că acesta este un jucător relativ obscur, cluburile și fanii din Europa de Vest nu știu prea multe despre el. Cu toate acestea, el ar fi un plus minunat la echipa Chelsea FC.

Cine este Stanciu

Stanciu este binecuvântat cu o abordare similară și stilul de joc din 2014 al lui Eden Hazard. El are chiar un centru la fel de greutate, care face driblingul și modificarea ritmului său foarte periculoase pentru adversare.

Chelsea nu au o istorie incredibil de mare în ceea ce privește jucătorii români, având în vedere că au avut doar câțiva de-a lungul anilor. Cu toate acestea, unul dintre ei – Dan Petrescu – este unul dintre cei mai buni jucători din istorie ai echipei. Petrescu a venit prin sistemul de tineret al Steaua București. El a marcat 23 de goluri în 208 meciuri pentru albaștri între 1995-2000.

Jucătorii români au tendința de a se descurca bine în Anglia, deoarece aceștia nu au probleme de adaptare la climă. Acesta este un factor foarte specific, dar care nu poate fi trecut cu vederea în mediul fotbalistic modern.

În ce strategie ar putea fi inclus românul

Așa cum este aparent cazul cu fiecare jucător creativ de atac, Nicolae Stanciu preferă să joace în rolul numărul 10, în spatele atacanților. Chelsea va avea puțin loc în această poziție în cazul în care trece la un 3-5-2 sau 4-2-4.

Din fericire, Stanciu este la fel de competent în lateral, astfel încât să se poată deplasa în mod eficient pe margini. Cu multitudinea de formațiuni unice de care Antonio Conte întrebuințează, el ar putea găsi loc pentru român chiar în spate, pe flancuri.

Chelsea va avea de câștigat în sezonul viitor prin adoptarea unui super organizat și eficient 4-1-2-1-2. Stanciu s-ar putea încadra perfect într-un astfel de set-up.

Cu Eden Hazard făcând mult așteptata deplasare către poziția de atacant, în rolul “trequartista” de sprijin, va fi lăsat loc pentru numărul 10, pentru Stanciu. Prezența lui Stanciu, cuplat cu un mijloc mai compact, inclusiv N’Golo Kante, ar putea oferi soliditatea necesară pentru a sprijini un impuls creativ în atac.

Ce se întâmplă în continuare

Chelsea FC se presupune că îl monitorizează înainte de un transfer de 6 milioane de lire sterline pentru mutarea la Stamford Bridge. Una dintre elementele pe care albaștrii nu le aveau în cantități mari anul trecut a fost incizia creativă. Deficiențele clubului au pus o presiune prea mare asupra Eden Hazard pentru a face toate mișcările de creație și, așa cum era evident, el s-a prăbușit sub acea presiune.

Eden Hazard va face mutarea așteptată în continuare, iar Nicolae Stanciu ar trebui să poată să se integreze în unsprezece. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea echipei de tineret, care s-ar putea întâmpla sub Conte, în mod practic, ar putea sosirea românului să o împiedice?

Nicolae Stanciu jucător al Steaua București poate juca oriunde de pe linia de mijloc către atac, marcând paisprezece goluri și înregistrând unsprezece pase de gol sezonul trecut în rolul numărului 10 pe teren

În total, el a marcat 31 de goluri în 129 de jocuri de la semnarea contractului cu Steaua, plecând de la Vaslui într-o afacere 240.000 € în 2013.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult