[FOTBAL] Haos la Dinamo: Nici Achiziții, Nici Bani

Haos la Dinamo: Nici Achiziții, Nici Bani

Dinamo București, echipa din Ștefan cel Mare nu a făcut nici un transfer, jucătorii nu au primit salariile pe ultimele două luni, dar nici primele din sezonul recent încheiat. Sunt probleme mari la echipă, chiar dacă Ionuț Negoiță s-a lăudat constant că jucătorii săi primesc salariile la zi, însă conform presei, aceștia nu au primit banii de două luni.

Primele sunt atât pentru clasarea pe poziția a 3-a, cât și pentru punctele primite în remize și victorii din deplasare. În mod normal, ele sunt plătite la scurt timp după meciuri, dar fotbaliștii au fost rugați constant, în ultima vreme, să nu facă scandal și să aștepte.

Penultimul termen oferit de conducerea de la Dinamo a fost acum 10 zile. În orice caz, conturile echipei Dinamo nu au fost alimentate. Șefii au mai venit acum cu un termen: vineri, 23 iunie.

Nici de data asta nu s-au ținut de cuvânt, iar jucătorii lui Contra au cam început să „mârâie”!

„Așteptăm banii din drepturi”, spun jucătorii

Presa nu l-a putut contacta pe Ionuț Negoiță pentru a comenta situația din cadrul echipei, iar directorul sportiv, Dănciulescu, spune că datoriile ar fi mai mici, în realitate.

Restanțele la contract sunt pe o singură lună, nu pe două. Recent, a fost achitată jumătate din sumă pentru acel salariu. Noi așteptăm să intre banii din drepturile TV, exact cum a fost și cazul celorlalte echipe din cadrul Ligii 1. Probabil că vor mai trece două săptămâni până când jucătorii vor primi banii. Este o premieră, în orice caz, în ultimele 365 de zile nu s-au întârziat niciodată plățile.

„Am vorbit cu băieții, au înțeles situația, de aceea totul este în regulă”, a mai spus Dănciulescu.

Mai mult, conform ziarului GSP, se pare că există restanțe și către staff-ul tehnic. Contra ar fi singurul care a primit salariul la zi, pentru că finanțatorul a dorit să prelungească contractul.

Întârzieri ar fi fost și în decembrie 2016

Deși Dănciulescu spune că întârzierea este o premieră, nu este prima dată când jucătorii din Ștefan cel Mare au trecut printr-o astfel de așteptare pentru a-și primi banii. GSP a mai scris în decembrie 2016 despre faptul că salariul pe noiembrie trebuia trimis pe data de 15 decembrie, dar chiar și la acel moment jucătorii au primit o amânare.

A fost o tevatură, mai ales că jucătorii doreau banii pentru cumpărături de Crăciun, cadouri pentru familie, etc. Șefii de la Dinamo au spus atunci că pe 19 vor intra banii, dar, în realitate, salariile au intrat foarte aproape de Crăciun.

Haos total

Salariile neplătite sunt exact ca o cireașă de pe tort pentru ceea ce s-a întâmplat recent la Dinamo. Echipa se află la Maribor, în Slovenia, pierzând primele 2 amicale, 1-4 cu NK Osijek și 0-1 cu Lokomotiva Zagreb. Antrenorul, Contra, a declarat mai mereu că ar pleca de la Dinamo, fiind extrem de deranjat că nu s-au făcut transferuri până acum.

„Prime cum nu au mai fost”

Dinamo a luptat la titlu până în ultimul moment în sezonul 2016/2017, motiv pentru care, în preajma meciurilor de final, directorul general Adrian Mutu a spus că vor fi bonusuri cum nu au mai fost la echipă. GSP a aflat despre ce e vorba.

Negoiță promisese fiecărui jucător titular câte 10.000 euro, pentru locul doi, 7.000 euro, iar pentru locul 3, 5.000 euro.

Ca o paralelă, când Borcea era la conducere, locul 1 primea 150.000 dolari per jucător.

Pariază acum

Dacă ești interesat de pariuri sportive, nu uita că poți începe să pariezi chiar acum la Sportive-Pariuri.com! Suntem aici pentru a te ajuta să câștigi constant, așa că, începe acum!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult