FOTBAL: Ladbrokes este noul sponsor din fotbalul scoțian

Ladbrokes este noul sponsor din fotbalul scoțian

Compania de pariuri Ladbrokes este, în mod oficial, noul sponsor al Scottish Professional Football League (SPFL). Contractul de 2 ani, care va începe odată cu sezonul 2015/2016, va avea ca protagonist compania Ladbrokes, ca sponsor pentru Scottish Premiership, dar și pentru celelalte 3 divizii. Liga va primi 2 milioane de lire sterline pe an pentru acest parteneriat, care marchează venirea primului sponsor, de cât Scottish Premier League și Scottish Football League s-au unit în 2013.

Discuții

CEO-ul SPFL, Neil Doncaster, a fost profund criticat pentru faptul că nu a reușit să aducă mai mulți bani din sponsorizare. Miercuri, Doncaster a spus că noul parteneriat a fost rezultatul unei ”investiții semnificative de energie și efort” și a reprezentat oportunitatea ”de a spune povestea modernului și interesantului ambient din fotbalul scoțian”.

CEO-ul Ladbrokes, Jim Mullen, a numit contractul ca fiind ”unul dintre cele mai bune oportunități din sportul britanic”. Mullen a spus că fotbalul scoțian ”merită un suport responsabil și resurse financiare care vor asigura un nivel extrem de ridicat de joc”.

Campionii următorului sezon din Scottish Premiership vor primi o sumă adițională de 268.000 de lire sterline, iar câștigătorii din Championship vor primi cu 45.000 lire sterline mai mult. Per total, echipa care va termina sezonul pe ultimul loc din League Two va primi 3.600 lire sterline.

Conform acestuia, acum nu a fost cel mai bun moment pentru a căuta un sponsor pentru titlul campionatului, mai ales că întregul SPFL a trecut prin dificultăți materiale, și au existat mai mulți parteneri care au dorit să încheie contractul cu Scottish Professional Football League (SPFL).

”Acest parteneriat va ajuta propulsarea Ladbrokes și a SPFL către noi înălțimi și ne va așeza în inima fotbalului scoțian în decursul următorului an. Oferirea unui sport de calitate oamenilor și pasiunea se află în centrul acțiunilor noastre”, a spus Jim Mullen, CEO la Ladbrokes.

Acest contract este unul dintre cele mai valoroase în istoria sportului de acest gen și din moment ce două părți s-au unit pentru o viziune a unui viitor prosper, rămâne doar de văzut dacă totul va fi pe măsura așteptărilor.

Contractul dintre DAFABET și Blackburn ROVERS

În campionatul de fotbal, operatorul online de pariuri, Dafabet, a reușit să obțină un contract de sponsorizare pe mai mulți ani cu Blackburn Rovers. Contractul, valorat la câteva milioane de lire sterline, se crede că ar fi fost semnat pentru o perioadă de 3 ani, Dafabet servind ca partener oficial al clubului la nivel internațional.

Logo-ul Dafabet se va afla pe echipamentul alb-albastru de acasă și din deplasare al echipei Blackburn Rovers, iar contractul conține o opțiune pentru un meci pre-sezon pe alt continent.

Directorul pe sports marketing al Dafabet, John Cruces, a spus că operatorul online știa foarte bine că anul acesta marchează aniversarea cu numărul 20 a lui Rovers în câștigarea campionatului English Premier League.

Cruces a spus că Dafabet a ”va crește ambiția clubului de a se întoarce în fotbalul de top englez”.

Acest contract va crește enorm vizibilitatea Dafabet în fotbalul englez, după ce logo-ul companiei de pariuri online a fost prezent pe tricourile finaliștilor din FA Cup, Aston Villa, pe parcursul ulimelor două sezoane. Luna trecută, Dafabet și-a extins parteneriatul internațional cu Everton, din Anglia Premier League, până în sezonul 2017/2018.

Cele două contracte, atât cel din fotbalul scoțian, cât și cel din Premier League, marchează noi etape în procesul de sponsorizare.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult