FOTBAL: Mircea Lucescu – Ofertat din nou de Fenerbahce

Fenerbahce

Având o istorie incredibilă ca antrenor pentru echipe de fotbal din Turcia, Mircea Lucescu a avut performanțe extraordinare cu Galatasaray și Beșiktaș. Astfel, el a devenit un adevărat idol pentru toți microbiștii turci. Șefii de club ai Fenerbahce, echipa din Istanbul, încă speră ca antrenorul român în vârstă de 59 de ani va veni în țara în care el a avut performanțe și satisfacții imense.

Un fost fotbalist vorbește despre Fenerbahce

Pe data de 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, un fost fotbalist al celor de la Fenerbahce – Engin Verel (58 de ani) – a declarat pentru presa turcă faptul că la clubul Fenerbahce se vorbește foarte mult despre aducerea lui Mircea Lucescu la echipă. Tehnicianul actual, Ismail Kartal, nu s-a bucurat până acum de încrederea șefilor, el urmând să plece după finalul sezonului. Ecuația se complică prin prisma faptului că Fener luptă puternic pentru a obține titlul în acest an.

Situația actuală din Turcia

Echipa din Istanbul se află pe poziția a 3-a în clasamentul din Turcia – cu 30 de puncte în dreptul său. Pe locul doi să află Galatasaray, care are doar cu un punct mai mult, iar lider este Beșiktaș, cu 32 puncte. Diferența este foarte mică între cele 3 formații. Prin prisma acestor lucruri, putem spune că returul va fi de foc pentru Fenerbahce, care se pregătește să excludă din lot în vara viitoare mai mulți fotbaliști care au salarii imense, dar care nu mai oferă valoare echipei. Este vorba de fotbaliștii Meireles, Webo, Diego și Krasic.

Patronii lui Fenerbahce îl vor pe Lucescu

În cazul în care va răspunde pozitiv ofertei, Mircea Lucescu va avea decizie în ceea ce privește transferurile, el urmând a avea posibilitatea de a-și alege lotul în limita unui buget pus la dispoziție. “Am auzit foarte des că Ismail Kartal nu este văzut foarte bine la club. Numele Mircea Lucescu a devenit foarte familiar pe buzele celor care sunt în conducerea echipei Fenerbahce – semn că românul este dorit foarte mult. Cel mai probabil, lui Kartal și se va găsi altă poziție în interiorul clubului”, a declarat Verel, în acest moment editorialist la sporx.com.

Știrile recente sunt vești foarte bune pentru antrenorul român, care a avut rezultate remarcabile în Turcia de-a lungul anilor.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult