FOTBAL: Trio-ul Liverpool se întoarce la Southampton

southhampton

LONDRA – Adam Lallana, Rickie Lambert și Dejan Lovren au plecat de la Southampton în speranța că vor găsi lucruri mai bune la Liverpool, însă atunci cand s-au întors la fostul lor club din Premier League duminică, ei au privit cu invidie la foștii coechipieri.

Cum au evoluat cele două echipe recent

Southampton se află pe poziția a 4-a în clasamentul Premier League, ocupând ultimul loc de calificare în Champions League, în timp ce Liverpool au trecut printr-un sezon ”indiferent”, plasându-se pe poziția a 7-a. Situația este una specială pentru cei 3 jucători, care au avut o tranziție ciudată.

După 6 luni și 25 de jocuri, week-end-ul a adus modificările inverse ale primelor meciuri ale campaniei.

Atunci când Koeman a pierdut primul său meci competitiv cu scorul 2-1 pe Anfield, fiind responsabil de Southampton, a părut că sezonul va continua așa cum cei mai mulți preziseseră.

Liverpool era pe culmi înalte după ultimele meciuri ale sezonului trecut, iar clubul de pe coasta de sud părea destinat să se chinuie, după un exod al jucătorilor importanți și după pierderea managerului Mauricio Pochettino.

Însă Southampton a trecut elegant peste părerile tuturor, mergând mai departe într-un mod admirabil după pierderea lui Lallana, Lambert și Lovren către Liverpool, a lui Like Shaw către Manchester United și Calum Chambers către Arsenal.

Fundașul sârb Lovren nu a fost prea regretat, după ce cei numiți „Saints” au cea mai slabă defensivă din ligă, în timp ce atacul lui Koeman a depășit linia de atacanți destul de scumpă a celor de la Liverpool.

Jucătorii lui Brendan Rodgers s-au chinuit să reconstruiască forma extraordinară a ultimului sezon, reușind să obțină o mică prestanță recent, fiind neînvinși în 9 jocuri de ligă înaintea călătoriei spre St Mary’s.

Alte echipe din Premier League

Arsenal, care se află la un punct de Southampton, pe poziția a 5-a în clasament, au vizitat rivalii londonezi Crystal Palace sâmbătă, în timp ce Tottenham Hotspur a găzduit un alt derby de capitală atunci când West Ham United a vizitat stadionul White Hart Lane duminică.

Liderii de la Chelsea au obținut o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Paris St Germain în ultimul meci din șaisprezecimile Champions League marți și speră la un meci mai ușor când vor juca acasă.

Campionii Manchester City urmăresc îndeaproape echipa lui Jose Mourinho, aflându-se la 7 puncte în spatele lui Chelsea – ei au jucat ultima dată cu Newcastle United.

Louis Van Gaal a ”gustat” înfrângerea în primul meci competitiv al ”domniei” sale manageriale la Manchester United și a vrut să răzbune pierderea de pe Old Trafford atunci când echipa sa, de pe poziția a 3-a, a mers în Swansea City sâmbătă.

Primul meci de ligă al lui Tim Sherwood ca manager la Aston Villa este acasă, cu Stoke City.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult