Gaz Metan Mediaș întâlnește Ceahlăul Piatra Neamț în primul meci din Liga 1

gaz metan noutati

Primul meci din Liga 1 a Românie este programat pentru sâmbătă, ora 16:00, și va aduce în teren, la Mediaș, echipele Gaz Metan Mediaș și Ceahlăul Piatra Neamț.

Cele două echipe s-au mai întâlnit și în sezonul trecut, Gaz Metan înfrângând Ceahlăul în ambele meciuri jucate, cu scoruri de 3-1 și, respectiv, 1-0. Momentan, cele două echipe se află aproape una de cealaltă în clasamentul campionatului intern, Gaz Metan fiind poziționată pe locul 8, iar Ceahlăul aflându-se pe locul următor.

Se pare că cei de la Gaz Metan se află cu un pas în fața echipei Ceahlăului nu numai în clasament, ci și ca randament și performanță. În urma primelor patru etape ale campionatului, Gaz Metan nu a pierdut nici un meci și recent s-a impus în fața celor de la Viitorul. Trebuie menționat însă că, imediat după cele 4 meciuri jucate și câștigat în primele etape, a urmat o serie de 3 înfrângeri consecutive. Drept urmare, golaverajul echipei este la limită, fiind de 10-11.

Se pare că ambele echipe au oscilat între evoluții bune și evoluții nemulțumitoare, cei de la Ceahlăul Piatra Neamț obținând în acest sezon 3 victorii și 2 remize, iar până acum înregistrând o singură înfrângere. Performanța lor le-a adus însă un golaveraj mai slab decât al celor de la Gaz Metan Mediaș, de doar 8-13. Se pare că principală problemă a celor de la Ceahlăul este lipsa unui atac puternic, echipa având o medie de doar 1 gol pe etapă.

După cum spuneam, Gaz Metan i-a înfrânt de două ori anul trecut pe cei de la Ceahlăul, o dată la Piatra Neamț, și se pare că cea din urmă echipă nu a reușit din anul 2009 să se mai impună pe teren propriu.

Dacă Gaz Metan se află în prima jumătate a clasamentului, ceea ce este o poziție destul de liniștitoare și mulțumitoare pentru ei, Ceahlăul Piatra Neamț se află la trei lungimi deasupra zonei roșii în Liga 1 a României.

Casele de pariuri estimează că Gaz Metan Mediaș va ieși câștigătoare în urma acestui joc, pe baza performanțelor de până acum și a jocului echipei, însă dacă scorul va fi egal, miza va fi rambursată.

Predictia noastra: Gaz Metan (Draw no bet).

Lăsați un comentariu