Gimnasta Cătălina Ponor s-a retras

Gimnasta Cătălina Ponor s-a retras

Gimnasta Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică, a participat recent la ultima sa competiție din carieră, unde a cucerit trei medalii – una de argint și două medalii de aur.

Multiple medalii câștigate

Cătălina Ponor a câștigat 5 medalii la Jocurile Olimpice, 5 la Mondiale și 13 medalii la Campionatul European de-a lungul carierei sale. Pe lângă asta, Ponor a mai câștigat recent și la concursul de retragere, la „Abierto Mexicano de Gimnasia”, care a avut loc în Ciudad de Mexico, în sala numită „Juan de la Barrera”. Acolo, e a obținut medalia de aur la sol și bârnă, favoritele sale, dar și argint la individual, însă compus. „Așa am încheiat o carierp de 26 ani”, a declarat ea. ”Îi mulțumesc enorm domnului Lucian Sandu pentru că a fost lângă mine tot timpul acesta, fără să mă dezamăgească vreodată. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care au fost lângă mine de-a lungul timpului și pentru întreaga încurajare și suportul oferit.”

Evoluția carierei

Competiția a fost una demonstrativă, iar acolo a fost prezent și Vlad Cotuna, un alt gimnast din România. Totul s-a transformat rapid într-o manifestare ce a oferit simpatie pentru gimnastă, participantă la 3 ediții de Jocuri Olimpice, cu o evoluție incredibilă la JO din Atena, unde a cucerit de trei ori laurii olimpici și trei medalii de aur.

Cătălina Ponor s-a născut 20 august 1967 și a început să practice gimnastica la 4 ani, fiind descoperită de Matei Stănei (antrenor). Ea a adus admirația multor iubitori ai sportului la nivel mondial, fiind supranumită „Laleaua Neagră”, dând dovadă de ambiție și abnegație la nivel mare, concurând cu rezultate incredibile timp de mai bine de 25 ani.

Medaliile cucerite la diverse mari competiții, un număr de 23 în total, un incredibil record, dat fiind faptul că la feminin există doar patru aparate în total. Ea a încununat un talent masiv cu cel al unei sportive de referințe. Tehnicieni precum Mariana Bitang și Octavian Bellu au avut un mare rol în cariera gimnastei.

Concluzie

Amintiți-vă că aici puteți găsi cele mai bune și recente cote de pariuri pentru evenimentele de gimnastă, dar și un puternic instrument de comparare a cotelor de la case de pariuri de top din România, doar la Sportive-Pariuri.com! Începeți să pariați acum și nu veți regreta faptul că ați ales site-ul nostru pentru cele mai bune prețuri online la pariuri!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Cine a obținut medalii la Campionatul Mo
  România a participat la Campionatul Mondial de la Anaheim (haltere) cu 6 sportivi, iar aceștia au cucerit trei medalii de aur, reușind performanța prin Loredana Toma (la categoria de 63kg), dar și una de bronz, prin Captari Dumitru (la 77kg) la s... citeste mai mult
 • 185x142
  Trei Medalii de Aur la Campionatul Mondi
  Sportiva româncă Loredana Toma a reușit să cucerească trei medalii de aur la Mondialele de haltere ce au avut loc la Anaheim, în California. Loredana Toma a obținut, pe 2 decembrie, în antepenultima zi a prestigioasei competiții, medalia de aur l... citeste mai mult
 • 185x142
  Cine a Câștigat Turneul Campionilor
  Grigor Dimitrov, jucătorul de tenis bulgar, aflat pe locul 6 în ATP, a câștigat duminică Turneul Campionilor, desfășurat la Londra, după ce l-a învins în finală pe David Goffin, aflat pe locul 8 în ATP, cu scorul 7-5, 4-6, 6-3. El a reușit să c... citeste mai mult