GIMNASTICA: Larisa Iordache vrea mai multe medalii în 2015

larisa iordache

Gimnasta româncă, Larisa Iordache, este mai mult decât mulțumită de performanțele pe care le-a obținut în anul ce tocmai s-a încheiat. Ea este liderul echipei feminine de gimnastică și a revenit acum de la Campionatele Europene de la Sofia cu 4 medalii – aur cu echipa și la sol, argint la bârnă și bronz la sărituri.

Larisa Iordache a fost prezentă pe podium chiar și la cel mai important concurs de gimnastică al anului trecut – Campionatele Mondiale din China. Ea a câștigat atunci argintul la sol, dar a devenit și vicecampioană mondială în întrecerea de individual compus.

Ce spune gimnasta

”Anul 2014 a fost unul extraordinar pentru mine, a fost presărat cu competiții. A fost incredibil, pentru că eu ador să fiu prezentă la concursuri. Pot spune că a fost un an împlinit, pentru că mi-am îndeplinit, în cea mai mare măsură, țintele planificate. Pot spune că sunt foarte puțin dezamăgită și cred că uneori puteam da mai mult, puteam să ofer mai mult, atât la Campionatele Mondiale, cât și la cele Europene. Da, a fost un 2014 greu, dar s-a derulat cum trebuia, cu bine, și sunt foarte fericită că am putut să concurez la toate competițiile fără accidentări, sănătoasă fiind”, a declarat gimnasta româncă, Larisa Iordache, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru DigiSport.

Larisa Iordache este gimnastă profesionistă, specialistă atât la bârnă, cât și la sol, iar ea își dorește în anul 2015 medalii la toate cele 4 aparate. În 2014 nu a reușit să obțină nicio medalie la paralele.

”Rămâne sa iau o medalie la paralele, este o țintă clară, bineînțeles, pentru că vreau medalii, dar vreau și la celelalte aparate. Un gimnast care este bun la 4 aparate este unul complet și cred că acest lucru este tot ceea ce contează”, a încheiat declarația gimnasta.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult