Google începe să afișeze cote de pariuri sportive la căutări

Google începe să afișeze cote de pariuri sportive la căutări

Google a început să afișeze cote de pariuri sportive în snippet-uri la diverse căutari, acestea fiind activate de prezența cuvântului ”odds” în bara de căutare, alături de o persoană, un eveniment, echipă sau jucător.

Știrea este foarte nouă, se pare că abia ieri utilizatorii au început să observe acest lucru. Încă este neclar dacă aceasta este o mișcare intenționată a Google de a intra pe piața de pariuri sportive. Mai degrabă, rezultatele afișate par mai mult ca snippet-uri activate automat, algoritmic, din acest motiv se crede că Google extrage informație din tabele de pe diverse site-uri.

Un lucru este clar – website-ul VegasInsider este marele câștigător aici, pe piața de pariuri sportive, pentru că se pare că toate căutarile cu privire la echipe afișează snippet-uri de pe site-ul lor. Bing au intrat și ei pe piața de predicții, deși doar prin programul Bing Predicts, caz în care nu au link către alte surse de pariuri sportive.

Revoluție în industria pariurilor sportive

Aceste ”snippet-uri” care apar pe Google la căutari despre pariuri sportive vor fi o proprietate pentru care se vor lupta cei mai mari jucători din această industrie. Mai mult ca sigur marile companii vor dori ca site-urile lor să apară în aceste căutări. Chiar dacă este posibilă optimizarea pentru snippet-uri featured, nu foarte multe tehnici SEO practică acest lucru în acest moment. Însă dacă Google ajunge în aria ta, va trebui să îi acorzi atenție.

Va fi interesant de văzut dacă Google va continua să arate snippet-uri pentru căutari, dar și cât de repede va reuși competiția să intervină la mijloc.

Cel mai interesant lucru aici este faptul că toate căutările au afișat snippet-uri featured de la un singur website, VegasInsider.

Așa cum am spus deja, rămâne de văzut cum va evolua lupta pentru ocuparea primelor poziții la aceste căutări. Snippet-urile SEO nu sunt foarte populare în acest moment, dat fiind faptul că toate lumea se concentrează pe content marketing, community building și engagement, dar și data visualization. Site-urile de jocuri rămân de obicei în urmă când vine vorba de SEO.

Google vs Bing

Însă înapoi la predicțiile de pariuri. Bing Predicts a crescut rapid în popularitate datorită faptului că a prezis cu acuratețe câștigătorii și înfrângerile, mai întâi la show-ul de talent American Idol, apoi în politică și, în final, pariurile sportive.

Bing se pare că analizează informațiile de pe întregul Internet (din background) pentru a evalua șansele unui competitor pentru un potențial succes. În cazul evenimentelor sportive e diferit, însă, pentru că în loc de popularitate, predicțiile se bazează pe istoria unei echipe, inclusiv victorii din trecut, succese în campionat și rezultate ale unor meciuri din trecut. Bing evaluează, de asemenea, informațiile fiecărei echipe, precum jucătorii cheie, locul unde se desfășoară meciurile, și chiar condițiile meteo.

Până în acest moment, programul a prezis cu acuratețe câștigătorii marilor evenimente sportive, precum Cupa Mondială 2014, NFL, și recent Cupa Mondială la Feminin.

Ceea ce trebuie menționat (este foarte important) este faptul că atât Bing Predicts, cât și snippet-urile Google, sunt disponibile doar în anumite zone. Rezultatele din raportul inițial despre cotele de pariuri sportive de la Google sunt doar în versiunea UK a motorului de căutare.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult