HANDBAL MASCULIN: Moment dificil pentru HCM Constanța în Cupa EHF

constanta

Campioana României în lumea handbalului masculin, HCM Constanța, a primit vestea repartizării în Grupa B a cupei EHF, alături de echipa din Spania a celor de la Fraikin BM. Granollers, dar și de rușii de la St. Petersburg HC și gruparea din Danemarca a celor de la Team Tvis Holstebro.

George Buricea, extrema celor de la HCM Constanța, a declarat că echipa poate ieși cu succes din grupă, singura condiție fiind să rămână în forma actuală.

“Personal, consider că este o grupă accesibilă. În acest moment mai avem și anumite probleme financiare, însă dacă rămânem cu toții vom putea ieși din ea. Evident, cu jocuri extraordinare, foarte bune. Menționez faptul că St. Petersburg nu mai are echipa din Ligă, iar pe Holstebro nu i-am văzut – dar am auzit că nu sunt de speriat, după meciurile jucate cu Bacău. Cât despre cei de la Granollers, ei joacă un handbal bun, în viteză, se află pe locul al 2-lea în Spania, însă au echipă tânără și contează foarte mult experiența”, a spus Buricea.

La momentul actual, HCM are restanțe de 5 luni față de jucătorii echipei, însă George Buricea a afirmat că el poate aștepta până când situația se va rezolva în februarie, fiind dispus să facă acest lucru.

“În acest moment avem restanțe de 5 luni, iar până în când vor intra banii în februarie în cont se vor acumula 8 luni. Realitatea este că avem câțiva colegi care și-au depus memorii, noi sperăm ca cel puțin lor să le dea din bani, să le soluționeze, iar noi vom mai aștepta. În felul acesta, am speranță enormă că vom reuși să ieșim din grupă, chiar și cu problemele de natură financiară. Din păcate, noi suntem singura echipă românească rămasă în Cupa EHF”, a completat Buricea.

Branislav Angelovski a adăugat și el următoarele: “Trebuie să recunoaștem că a ieșit exact așa cum nu ne doream, cu deplasări extrem de lungi, dar trebuie să obținem calificarea. Dacă vom câștiga în meciurile de pe terenul propriu și vom obține cel puțin un succes în deplasare, atunci vom merge în sferturi.”

Primul meci al HCM Constanța va avea loc pe teren propriu, în confruntarea cu cei de la St. Petersburg, pe 14-15 februarie. Următoarele meciuri vor fi două deplasări consecutive – în Danemarca, 21-22 februarie și în Spania, 28 februarie-1 martie.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult