HOCKEY: Sharks vs Kings, scor 4-2 înainte de All-Star Break

san jose sharks

SAN JOSE, California – Patrick Marleau și Joe Pavelski au marcat golurile necesare pentru a-i trimite San Jose Sharks în break-ul NHL All-Star cu o victorie clară, 4-2, asupra Los Angeles Kings, miercuri seara.

Cum s-a derulat meciul

Logan Couture a marcat de două ori pentru Sharks, care au pierdut cinci din cele șase jocuri anterioare pe terenul propriu. Antti Niemi a reușit 15 din cele 26 de salvări în a treia perioadă (repriză).

Dustin Brown și Jeff Carter au marcat pentru Kings, care au pierdut șapte din opt, deși patru au rămas după regulament. Jonathan Quick a reușit 21 de salvări.

Cu echipele blocate într-un joc cu un singur gol în a treia perioadă (repriză), Pavelski le-a oferit celor de la Sharks asigurarea necesară, după ce Drew Doughty a negat un joc violent la Los Angeles prin high-sticking împotriva lui Logan Couture.

Sharks a pus presiune pe Quick, care a ieșit din plasă pentru a opri o lovitură a lui Marleau. Pavelski a prins contralovitura și a înscris în poarta liberă pentru golul cu numărul 5000-lea din istoria San Jose.

Carter a marcat un gol power-play cu 22.4 secunde rămase în joc, dar Couture a primit credit pentru un gol cu poarta goală, când a fost prins în secundele de închidere ale meciului.

Cei de la Sharks au pierdut șansele de a construi un avantaj de 1-0, atunci când nu au reușit să tragă spre poartă într-o pereche de atacuri 2-pe-1, iar Quick l-a oprit pe Couture la o punere în mișcare. Acest lucru s-a dovedit costisitor în jocul de mijloc la al doilea atac al lui Brown.

Quick a continuat să îl frustreze pe San Jose cu o salvare spectaculoasă la o încercare de redirecționare a lui Pavelski, dar nu a fost capabil să facă acest lucru din nou cu San Jose, mai târziu, în perioadă.

Marleau a ajuns în fața plasei și a redirecționat șutul lui Couture pe lângă Quick pentru a oferi lui San Jose un avantaj de 2-1. Acesta a fost al doilea gol în 20 de jocuri pentru Marleau și primul său power-play de pe 8 noiembrie 2014.

Doughty, supărat că a fost trimis în boxă pentru un atac asupra lui Pavelski, a continuat cearta cu oficialii atunci când s-a întors după gol.

Pentru Kings a fost singura călătorie a sezonului acesta în Shark Tank și prima de la finalizarea revenirii de la un deficit de 3-0, prin câștigarea Game 7 din primul tur de aici, din aprilie anul trecut.

Acest lucru a trimis pe Los Angeles în drumul său spre un al doilea titlu Stanley Cup în trei sezoane și pe San Jose într-o vară de ”căutare a sufletului”. Ambele echipe au fost inconsistente până acum în acest sezon și luptă pentru poziția playoff în dura Conferință de Vest.

San Jose merge în break pe locul al doilea în Divizia Pacific, cu 56 puncte. Los Angeles este pe locul al cincilea cu 52 puncte și ar fi afară din playoff, dacă sezonul s-ar încheia acum.

Energia meciului – final

A fost o energie bună încă de la început, cu fanii care au cântat versurile ”Beat L.A.!” înaintea de deschiderea meciului, iar Kyle Clifford de la Los Angeles a avut o ceartă cu Brenden Dillon foarte devreme în meci.

La scurt timp după această ceartă, Couture a oferit lui San Jose un avantaj, când a patinat driblându-l pe Alec Martinez și înfrângându-l rapid pe Quick cu un șut la latura scurtă, înscriind al 17-lea gol al său.

NOTĂ: A fost “Metallica Night”, cu membrii trupei care erau pe punctul de a renunța la numărul din deschidere pentru a lua parte la alte evenimente. … Niemi a reușit al doilea ajutor pentru un gol și a-l șaptea în cariera sa, cu golul lui Couture. … Echipele vor juca din nou în Bay Area luna viitoare într-un joc în aer pe Levi’s Stadium.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult