Înlocuitor pentru Giedrius Arlauskis! Steaua este foarte aproape de a obține semnătura unui alt portar trecut prin Liga 1

641201-clipboard01

Deși Giedrius Arlauskis a apărat excelent poarta Stelei din momentul în care a intrat în echipa antrenată de Constantin Gâlcă, portarul venit de la Rubin Kazan are contract cu formația românească doar până în vară.

Evoluțiile sale extraordinare au determinat mai multe cluburi din străinătate să fie interesate de serviciile acestuia, astfel că Steaua București este foarte aproape de a rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători ai ei – Giedrius Arlauskis.

Cum s-a orientat Steaua București?

Echipa bucureșteană s-a reorientat destul de repede. Astfel, conform presei poloneze, Steaua este interesată de portarul de 25 ani al Korona Kielce, Vytautas Cerniauskas. Portarul evoluează la echipa respectivă din vara lui 2014.

“Știu cu siguranță că antrenorii îl plac, iar dacă Steaua va veni cu o ofertă concretă, sunt sigur că se va ajunge la un acord. Korona Kielce nu ar trebui să fie un impediment, având în vedere faptul că clubul a semnat un contract cu portarul până la sfârșitul sezonului”, a declarat impresarul lui Cernaiuskas, Anatoli Sarpe.

Numele lui Cerniauskas a mai apărut în România la FC Vaslui în perioada 2010-2014, acolo unde a apărut de 67 de ori pe terenul moldovenilor.

Înainte de a ajunge la echipa patronată atunci de Adrian Porumboiu, portarul a mai jucat și la Ekranas în perioada 2008-2010.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult