Ionel Ganea nu este încrezător în reușita Rapidul în meciul cu Astra

631040-612297-ionel-ganea

Dacă până acum Ionel Ganea era încrezător în reușita echipei sale, se pare că lucrurile au început să se clatine în ceea ce privește poziția echipei Rapid pe plan intern.

Echipa Rapid îi va avea drept adversari în următorul meci planificat a se disputa pe Stadionul Giulești – Valentin Stănescu pe cei de la Astra. Pe fundalul victoriei echipei Astra în urma meciului ce a avut loc la Lyon, Ionel Ganea pare a conștientiza valoarea jucătorilor giurgiuveni și are semne de întrebare cu privire la reușita echipei sale.

Acesta afirmă că meciul pe care jucătorii săi trebuie să îl dispute cu echipa Astra va fi cu siguranță mai greu decât cel pe care l-au jucat cu Petrolul. Rapidul a întâlnit jucătorii de la Petrolul în etapa trecută, încheind meciul cu un scor egal de 0-0. Ținând cont că Petrolul este o echipă mai slabă decât Astra, iar tot ceea ce a putut face Rapidul este să obțină un egal cu cei dintâi, Ionel Ganea este îndreptățit să aibă emoții înaintea partidei Rapid – Astra.

“Ştim că meciul cu Astra va fi unul foarte greu, mai ales după victoria adversarului nostru de joi seara. Astra are jucători de mare valoare, în special în linia de atac. O să fie mai greu decât a fost cu Petrolul”, a declarat antrenorul echipei Rapid.

Mai mult decât atât, Ionel Ganea a vrut să lămurească zvonurile conform cărora acesta are probleme cu contractul, iar Rapid va primi un nou antrenor. Ganea a declarat răspicat că el nu are absolut nici o problemă cu contractul, însă a ținut să precizeze că a semnat un contract cu Rapidul pentru o perioadă de un singur an. “Eu nu am probleme cu contractul. Pentru cei care se ocupă cu asemenea informaţii, vreau să precizez că durata contractului meu se întinde pe un singur an”, a adăugat Ionel Ganea.

Revenind la meciul Rapid-Astra, trebuie să menționăm că, într-un final, acesta se va disputa cu spectatori, după ce inițial Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul cu o amendă de 10.000 lei și a dispus jucarea unui meci pe teren propriu fără spectatori. Se pare că alb-vișinii au făcut recurs și au obținut anularea interdicției, urmând să plătească o amendă de 7.000 lei.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult