Juventus – Fiorentina PONT / Cupa Italiei, 05.03.2015

juventus fiorentina

Meciul dintre Juventus – Fiorentina din Cupa Italiei are loc astăzi, 05.03.2015, începând cu ora 21:45. Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate un pont ingenios pentru acest meci din Cupa Italiei. Câștiguri inteligente cu pariuri sportive și analize de meci.

Juventus

Luni, Juventus a jucat un meci foarte important din Serie A în deplasare împotriva celor de la AS Roma (1:1). Chiar dacă, teoretic, remiza nu este un rezultat prost, campionii Italiei au avut meciul la mâna lor. Conduceau cu 1:0 și jucau cu un om în plus și i-au lăsat pe cei de la AS Roma să îi domine.

“Cred că am jucat decent și am prevăzut meciul pentru 70 minute, doborându-i pe cei de la AS Roma și creând situații periculoase. Apoi, la 5 minute după golul lor, ceva s-a întâmplat cu concentrarea noastră și a fost dificil să ne revenim. Acele 20 minute ne-au arătat că mereu există loc pentru îmbunătățiri și că niciun meci nu este pe deplin terminat.”, a spus antrenorul Massimiliano Allegri. Acum este timpul pentru un meci interesant din Cupa Italiei împotriva celor de la Fiorentina. Gazdele sunt determinate să joace impecabil, biletele de pe Stadionul Juventus deja s-au epuizat.

“Este datoria noastră să încercăm să mergem până la capăt în Cupa Italiei. Este un obiectiv al nostru, unul pe care nu l-am atins de 20 ani. Mâine voi aduna ceea ce consider a fi cel mai bun început pentru meci. Fiorentina este una din cele mai în formă echipe din ligă și echipa lui Montella mereu au jucat un meci decent. Scopul nostru este să jucăm cât de bine posibil în toate cele 3 competiții în care încă participăm.”, continuă Allegri.

Mijlocașul Paul Pogba este pregătit să joace. Acesta nu a jucat în meciul imptriva AS Roma pentru că Allegri nu a vrut să își asume un risc inutil. Talentatul mijlocaș francez este pregătit să îl înlocuiască pe Staruro. În general, rotațiile sunt de așteptat. Amândoi atacanții, Llorente și Coman, ar trebui să înceapă din prima (sau Matri în locul unuia din cei 2). De asemenea, fotbaliști precum Ogbonna, Padoin, De Ceglie ar trebui să primească o șansă din primul minut. Pirlo rămâne pe bancă.

Fiorentina

Cei de la Fiorentina au jucat bine în ultimul timp, echipa rămâne neînvinsă în ultimele 12 meciuri (în toate competițiile). I-au învins pe cei de la AS Roma pe Stadionul Olimpic în drumul lor către semi-finalele Cupei Italiei. Duminica trecută i-au învins pe cei de la Inter Milan la San Siro (1:0).

“Juventus sunt preferații, dar noi mergem acolo fără teamă. Suntem nerăbdători să câștigăm un trofeu, echipa îl merită pentru că au muncit mult în ultimii câțiva ani. Ca și antrenor, nu am câștigat niciun silverware până acum, acesta fiind visul meu.”, a spus antrenorul Montella.

Vizitatorii au probleme în acest meci întrucât Pizarro și Borja Valero nu oferă siguranță, în timp ce Babacar, Tomovic, Tătărușanu, Savic și Mati Fernandez stau toți pe bancă.

Scurt rezumat: un mic avantaj pentru vizitatori

În ciuda faptului că Fiorentina are multe lipsuri, noi suntem de părere că vizitatorii vor fi învingători fiindcă sunt pe drumul cel bun. În plus, Juventus nu va avea cele mai puternice poziții.

Lăsați un comentariu