Kerber și-ar dori wild card-uri pentru nemțoaice

Kerber și-ar dori wild card-uri pentru nemțoaice

Wild-card-urile date jucătoarei de tenis, Maria Șarapova, divizează extrem de mult lumea tenisului, acolo unde principalele jucătoare se află în această perioadă la Indian Wells, conform AFP.

Situația în acest moment

Jucătoarea rusoaică, Maria Șarapova, revine în aprilie în competiție, după ce a fost suspendată timp de 15 luni pentru dopaj. Ea va primi invitații la turnee precum Madrid, Roma și Stuttgart.

Ea va disputa prima sa confruntarea după Australian Open 2016 pe data de 26 aprilie, imediat după încheierea suspendării sale (la câteva ore, mai precis), într-un turneu de la Stuttgart (Germania). ”Situația este puțin neobișnuită. Ea va veni în Germania miercuri și este bizar să înceapă turneul așa, pentru că este vorba de un turneu german și jucătoarele nemțoaice ar avea nevoie de invitații”, a spus Angelique Kerber, o jucătoare de naționalitate germană ce ocupă în acest moment locul 2 în topul mondial.

Aceasta va redeveni lider în WTA după turneul de tenis de la Indian Wells, în urma renunțării Serenei Williams – care se confruntă cu probleme medicale și nu va lua parte nici la următoarea competiție ce va avea loc la Miami.

Situația Mariei Șarapova

Maria Șarapova nu mai figurează momentan în ierarhia WTA din pricina unei absențe destul de îndelungate și va beneficia de invitații și la turneele de la Roma (între 15 și 21 mai) și Madrid (organizat de Ion Țiriac între 7-13 mai). Rusoaica are un palmares ce include 5 titluri de Mare Șlem și vrea să pledeze cauza sa în fața Federației Franceze de Tenis, ce și-a manifestat reticența referitor la ideea de a-i oferi un wild-card pentru competiția ce va avea loc la Roland Garros între 28 mai și 11 iunie 2017. Alți doi jucători din topul mondial din lumea tenisului, Andy Murray – care este prezent pe locul nr. 1 în ierarhia WTA (tenis masculin), dar și Jo-Wilfriend Tonga, au dezvăluit public că sunt împotriva oferirei unei invitații Mariei Șarapova.

Ce părere are Simona Halep

La polul opus, Simona Halep, care este pe locul 4 în ierarhia WTA, nu pare deloc deranjată că jucătoarea în fața căreia a pierdut în meciul final al ediției din 2014 Roland Garros, va primi aceste ”wild-card-uri”. ”Maria a fost numărul 1 mondial și a reușit să câștige titluri de Mare Șlem, dar chiar și fără ele ar putea reveni destul de ușor”, a declarat Halep.

”Este excelent că ea revine în tenis. Știu că este nerăbdătoare, oricine ar fi. Își dorește să joace cât mai mult și să câștige”, a spus despre situație rusoaica Kuznețova Svetlana. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și cum se vor diviza taberele pe viitor. În mod clar, cei mai mulți jucători consideră că Maria Șarapova merită respectivele invitații, dar cei care luptă din greu să urce în ierarhia WTA se pot simți descurajați și ar putea considera că nu este corect.

Pariază online pe meciuri de tenis

La Sportive-Pariuri.com, îți oferim șansa de a paria nu numai pe tenis, ci și pe multe alte sporturi. Atuul nostru este platforma care îți oferă șansa de a compara prețurile oferite de diverse case de pariuri online din Romania și de a beneficia de promoții cât mai avantajoase.

Prinde ofertele și caută meciurile pe care vrei să pariezi. Urmează câteva turnee interesante de tenis în viitorul apropiat, printre care și Rolland Garros.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult