Lech Poznan – Jagiellonia Bialystok PONT / Polonia Liga 1, 06.03.2015

lech jagiellonia

Meciul dintre Lech Poznan – Jagiellonia Bialystok din Polonia Liga 1 se desfășoară astăzi, 06.03.2015, începând cu ora 20:30, pe stadionul celor de la Lech Poznan. Citește acum un pont exclusiv creat pentru acest meci, pentru ca tu să pariezi inteligent și câștigurile să fie mereu mai mari decât pierderile.

Lech Poznan

Lech Poznan se află în acest moment pe poziția a 3-a în Ekstraklasa, iar astăzi avem un meci incredibil de interesant – cu echipa plasată pe poziția a 2-a: Jagiellonia Bialystok.

PONT Lech Poznan – Jagiellonia Bialystok se bazează pe informațiile pe care le avem despre cele două echipe, dar și moralul jucătorilor și planurile de viitor ale echipelor. Să vedem pe cine pariem astăzi.

”Nu ne temem de Jagiellonia. Avem foarte mult respect pentru ei, iar recent au avut rezultate excelente. Nu ar fi înțelept să nu acordăm atenție acestor lucruri – detaliilor despre ei. Însă jucăm pe terenul propriu și vrem să luăm cele 3 puncte. Va fi o provocare mare. Sper că acesta va fi un meci de calitate mare, reflectând pozițiile ambelor echipe pe tabela de marcaj”, a spus antrenorul Maciej Skorza.

Lech Poznan – Jagiellonia Bialystok PONT – Polonia Liga 1

Mijlocașul Darko Jevtic încă rămâne pe bancă din cauza unei accidentări. În urmă cu câteva zile, Lech a învins confortabil în meciul cu Znicz Pruszkow în Cupa Poloniei, iar atacantul Sadev s-a recuperat mult mai rapid decât era așteptat, după ce suferise o accidentare. El a intrat pe teren în jurul minutului 60 și a marcat 2 goluri în acel meci. În orice caz, nu se știe dacă el va sta la club în următorul sezon, el este la Lech Poznan ca împrumut de la echipa Terek. Lech ar trebui să plătească în jur de 500.000 euro dacă ar vrea să îi securizeze serviciile.

Jagiellonia Bialystok

Jagiellonia Bialystok se descurcă neașteptat de bine în acest sezon. În această vară mai mulți jucători din prima echipă au părăsit clubul, iar apoi, la 2-3 luni, cel mai bun jucător, Dani Quintana, a plecat și el.

Obiectivul principal al celor de la Jagiellonia Bialystok a fost să nu retrogradeze, dar acum se află pe poziția a 2-a în campionat, în Liga 1 a Poloniei. În orice caz, antrenorul Michal Probierz încă spune că principalul lor obiectiv este să rămână în ligă pentru următorul sezon.

Lech Poznan – Jagiellonia Bialystok PONT – Polonia Liga 1

În acest an, Jagiellonia Bialystok s-a descurcat foarte bine, în majoritatea meciurilor din deplasare pe care le-a jucat. Echipa din Bialystok a învins pe Legia Warszawa (scor 3-1) și Slask Wroclaw (scor 1-0). În orice caz, în ultimul weekend, echipa a pierdut în fața fanilor împotriva celor de la Korona Kielce (scor 1-2). Acum urmează un alt meci în deplasare împotriva unui club mare.

”Acum ne îndreptăm spre Poznan, avem treabă de făcut. Dacă jucăm conform planului, atunci sunt sigur că vor obține un rezultat bun. Nu contează care sunt adversarii noștri. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Vrem să jucăm cât mai bine posibil. Nu ne gândim la planuri pe termen lung, cea mai bună modalitate este să ne concentrăm doar pe jocul care urmează”, a spus fundașul Filip Modelski.

Pe cine pariem?

Pe hârtie, gazdele sunt favorite, însă forma celor de la Lech Poznan este adesea instabilă. Jagiellonia Bialystok a avut o săptămână întreagă să se pregătească pentru acest meci, în timp ce Lech a jucat în Cupa Poloniei marți.

Ambele echipe s-au mai confruntat deja în Poznan, mai devreme în acest sezon, într-un meci din Cupa Poloniei. Lech Poznan a câștigat cu scorul de 4-2, dar au avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe. După 90 de minute de joc, meciul se terminase remiză, scor 2-2. Noi mergem pe Lech Poznan ca favoriți.

Lăsați un comentariu