LEGĂTURA dintre Keșeru și Ștefan Cel Mare! Golgheterul a dat un interviu!

Keseru

În ultimul interviu luat de Gazeta Sporturilor golgheterului Ligii 1, Claudiu Keșeru, fotablistul le-a arătat cititorilor cum arată bagajul pregătit pentru deplasarea din Danemarca și a răspuns la câteva întrebări interesante extra-fotbal puse de jurnaliști.

Pe lângă asta, Keșeru a dezvăluit care sunt preferințele lui și cum arată talismanul care îi aduce noroc și pe care îl poartă la fiecare meci.

Mai jos sunt câteva întrebări extra-fotbal la care jucătorul a răspuns cu mare sinceritate:

Ce alte sporturi îți mai plac?

Uneori mă uit la tenis cu foarte mare plăcere. Mă fascinează în special Federer, mai ales precizia acestuia. Sunt atras și de poker, dar joc și ping-pong pentru că mă relaxează. De asemenea, handbalul e un sport care se aseamănă mult cu fotbalul, ca joc colectiv, și îmi place foarte mult.

Ce filme vezi și ce muzică asculți?

Mă atrag foarte mult filmele de acțiune. Cât despre muzică, ascult house, tecktonik, însă îmi plac și alte stiluri, atâta timp cât melodia e frumoasă.

Ce personaj istoric îți place mult?

Ștefan cel Mare. Este omul care a apărat teritoriul țării noastre în bătăliile cu turcii și alte națiuni care au încercat să ne cucerească.

Unde ar fi locația cu vacanța ideală pentru tine?

În România, categoric. Îmi face mare plăcere să mă revăd cu prieteni și rude. Mai exact, îmi place să mă duc în vacanță la Oradea, orașul în care m-am născut și am crescut. Mi-ar plăcea să trăiesc mereu acolo și să mă relaxez pe terasa casei mele.

Ce hobby-uri te atrag?

Cel mai nou hobby se numește West Alpine Off Road, un proiect inițiat de vecinul meu. Este vorba de o asociație de mașini off-road în care sunt membru cu acte în regulă. Hobby-ul meu constă în drumeții, trasee montane, ceea ce ador să fac. Un alt hobby îndrăgit mult de mine este și tenisul cu piciorul. Îl practic mai ales cu prietenii în vacanță.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult