Legia Warszawa VS Slask Wroclaw PONT / Cupa Poloniei, 05.03.2015

legia slask

Meciul dintre Legia Warszawa – Slack Wroclaw din Cupa Poloniei are loc astăzi, 05.03.2015, începând cu ora 21:00. Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate un pont ingenios pentru acest meci din Cupa Poloniei. Câștiguri inteligente cu pariuri sportive și analize de meci.

Legia Warszawa

Duminica trecută, Legia Warszawa au câștigat primul lor meci din acest an (3:0 victorie acasă împotriva celor de la Podbeskidzie). Acum este timpul pentru al 2-lea tur împotriva celor de la Slack Wroclaw din cadrul Cupei Poloniei. Primul tur s-a terminat cu o remiză 1:1, Legia devenind favoriții către următoarea rundă. De asemenea, merită menționat faptul că cei de la Slack nu au învins niciodată echipa Legia în Cupa Poloniei.

Chiar dacă Legia a fost eliminată recent din Europa League, următoarele săptămâni se prezintă promițător pentru ei. Prima dată are loc acest meci, apoi duminică se vor reîntâlni cu cei de la Slack pentru un meci în ligă. În continuare, Legia va avea meciuri Ekstraklasa interesante împotriva celor de la Wisla Krakow și Lech Poznan.

“Intram în cele mai importante săptămâni ale acestui sezon. Meciul împotriva Lech Poznan pare a fi cel mai interesant, dar aștept cu nerăbdare și meciul impotrica celor de la Slack. Nu am ridicat trofeul Cupei Poloniei sezonul trecut, iar acum intenționat să o fac.”, spune mijlocașul Ondrej Duda, care a revenit pe teren în urma unei accidentări și a jucat destul de bine împotriva celor de la Podbeskidzie. Căpitanul Ivica Vrdoljak va sta pe bară în acest meci, fiindcă a primit cartonaș roșu în primul tur.

Slask Wroclaw

Slack Wroclaw rămân fără nicio victorie anul acesta.

„Este păcat pentru că jucam fotbal de calitate. Plătim un preț scump pentru lipsa consecvenței. Trebuie să lucrăm la acest aspect și să începem să câștigăm.”, a spus mijlocașul Mateusz Machaj. Acum, Slack se concentrează 100% pe meciul din cupă.

„Este un meci foarte important, moto-ul nostru este să jucăm fiecare meci la 100%. Nu vom face calcule, pentru că nu ne ajută cu nimic. Avem câteva tactici pentru acest meci, dar încă nu ne-am decis. Ar trebui să fie un meci interesant. Legia ne-au arătat că pot fi puternici în atac, la fel ca noi. Trebuie să ne îmbunătățim câteva aspecte legate de defensivă și astfel ne vom perfecționa rezultatele. Suntem convinși că micile detalii la care lucrăm vor fi decisive în viitor. Statisticile arată că mergem în direcția bună, așa că nu ne vom schimba moto-ul, dar vom continua să ameliorăm detaliile. În ceea ce privește momentul actual, acest meci este o prioritate pentru noi. O data ce meciul se va termina, vom începe să ne gândim la un meci din ligă.”, a declarat asistentul de antrenor Pawel Barylski.

Mijlocașul Tomasz Holotă este suspendat în acest meci.

Scurt rezumat:

Noi credem că acest meci va fi un meci în care se va marca puțin. Meciul din primul tur a lăsat de dorit și este de așteptat un meci asemănător și de data aceasta.

Lăsați un comentariu