Levante – Eibar PONT / Primera Division, 06.03.2015

levante eibar

Meciul dintre Levante și Eibar din Primera Division se desfășoară astăzi, 06.03.2015, de la ora 21:45, pe terenul celor de la Levante. Câștigă inteligent cu pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi. Levante – Eibar PONT.

Levante

Sezonul 2014/2015 este cel mai prost pentru Levante, după ce aceștia s-au întors în Primera Division în 2010. ”Eram obișnuiți cu rezultate mai bune, dar anul acesta suferim. Este un sezon dificil, mai dificil decât primul, cu antrenorul Luis Garcia. Trupa este practic aceeași ca în sezonul trecut, însă nu îl mai avem pe Keylor Navas. Pe lângă asta, suntem și puțin lipsiți de noroc. Vom suferi până la sfârșit, este dificil să schimbi o dinamică proastă”, a spus directorul sportiv al Levante, Manolo Salvador.

Este de menționat faptul că Levante au al 11-lea cel mai mare buget din La Liga, dar nu și-au îmbunătățit trupa în această iarnă. ”O mare parte a bugetului nostru este dedicat datoriilor. Avem în jur de 9 sau 10 milioane de euro pentru prima echipă”, a explicat Salvador. El a mai fost întrebat și dacă este mulțumit cu antrenorul Lucas Alcaraz: ”Rezultatele sunt cel mai important lucru. Am meritat mai mult, în anumite meciuri. Am cedat 5 goluri Barcelonei, dar alte meciuri au fost mai bune.”

Levante – Eibar PONT

Levante se află acum într-unul dintre cele mai importante momente ale sezonului. Mai întâi a fost victoria din meciul cu Granada, dar weekend-ul trecut echipa a suferit o înfrângere puternică împotriva celor de la Rayo Vallecano, scor 2-4. Sunt foarte multe greșeli individuale în acest meci. ”Nu putem să dăm vina doar pe 2 jucători pentru greșelile făcute la Vallecas. Nu putem să găsim țapi ispășitori acum. Mai mult decât să luăm concluzii de la acel meci, avem nevoie să ne întoarcem la jocul nostru”, a spus antrenorul Lucas Alcaraz.

Acum este timpul pentru meciul împotriva celor de la Eibar. ”Levante – Eibar este un meci important pentru toată lumea, desigur. Vrem să jucăm bine și să arătăm cine suntem, în special după ultimul meci de ligă. Trebuie să fim total concentrați pentru circa 90 minute”, a continuat Alcaraz.

Situația jucătorilor

Ivan Lopez și Pape Diop sunt indisponibili pentru acest meci. În meciul împotriva celor de la Rayo Vallecano, portarul Diego Marino a făcut multe greșeli și este greu de prezis cine se va afla în poartă de data aceasta. ”Cu toții facem greșeli, dar avem doi portari extrem de buni și am încredere totală în ei”, a spus mijlocașul Ruben Garcia.

Echipa probabilă

Levante: Jesus; Nikos, Navarro, Ramis, Tono; Simao, Camarasa, Xumetra, Morales; Uche, Barral

Eibar

Eibar se chinuie foarte mult în ultima vreme. Echipa a pierdut 6 meciuri consecutive și acum se apropie tare mult de zona de retrogradare. Acum distanța este de 5 puncte, dar în cazul unei înfrângeri în meciul de astăzi, aceasta va fi redusă la nu mai mult de 3. ”Avem nevoie de un rezultat bun pentru a încheia o serie de meciuri slabe. Pierdem mingea prea ușor și apoi trebuie să muncim din greu pentru a o recupera. Pe partea defensivă stăm destul de bine, dar trebuie să mai lucrăm la atac, cu siguranță. Echipa este determinatp, nu ne dăm bătuți”, a spus antrenorul Garitano.

În ultimul meci dintre Levante – Eibar pont au fost 6 goluri marcate, meciul fiind finalizat cu scorul 3-3. La acea vreme, Mendilibar se ocupa de Levante și jucătorii au disputat un meci puternic ofensiv. Acum este puțin probabil să vedem atât de multe goluri, dar noi credem că vor fi cel puțin două.

Echipa probabilă

Eibar: Jaime; Boveda, Anibarro, Navas, Lillo; Errasti, Dani, Capa, Manu, Arruabarrena; Piovaccari

Lăsați un comentariu