Liga 1 continuă meciul dintre Concordia Chiajna și Rapid București

concordia-rapid noutati

Protagonistele celui de-al doilea meci jucat în România Liga 1 sunt Concordia Chiajna și Rapid București. Meciul este programat pentru seara de vineri, în Chiajna, fluierul de strat auzindu-se la ora 21:00.

Nici una dintre echipe nu se bucură de performanțe în acest sezon, astfel că nu ne așteptăm la o ploaie de goluri. Dacă cei de la Concordia Chiajna au primit nu mai puțin de 17 goluri, Rapid București se pot „lăuda” doar cu 14 goluri primite în acest sezon. Golaverajul echipelor este de 8-17 pentru Chiajna Concordia, ce îi aduce 8 puncte și un loc 15, fiind astfel situată la 2 puncte sub linia de plutire, și 6-14 pentru Rapid București, ce a adunat același număr de puncte ca și Chiajna.

Punctajul nu avantajează pe nici una dintre echipe, iar acest lucru probabil se va simți și în moralul și motivația jucătorilor. Dacă facem un calcul rapid, ajungem la concluzia că echipa Concordia Chiajna a încasat o medie de două goluri pe mici. De asemenea, atacul acestora lasă de dorit, media ajungând undeva la sub un gol reușit pe etapă.

Pe de altă parte, nici cei de la Rapid București nu se pot lăuda cu un atac bun, după Oțelul și CSMS Iași, aceștia fiind considerați a avea cea mai slabă ofensivă din Liga 1 și, analizând mai în profunzime, chiar și una dintre cele mai dezamăgitoare apărări.

Rapid sosește pe terenul de la Chiajna după înfrângerea suferită în urma meciului cu Dinamo, cu 0-3. În urma acestei înfrângeri, Rapid ajunge la patru eșecuri adunate în ultimele cinci etape. Contul echipei Rapid include două victorii, două remize și cinci înfrângeri, toate adunate în nouă etape.

Concordia Chiajna a înregistrat doar două victorii în nouă etape, una dintre acestea fiind obținută în meciul cu CSMS Iași, pe care a înfrânt-o cu un scor de 2-1.

Ultimele trei confruntări directe au fost încheiate cu un scor egal de ambele echipe, acest lucru întâmplându-se după ce atât Rapid București, cât și Chiajna Concordia, reușiseră o victorie pe teren propriu.

Ținând cont de prestația acestor echipe de până acum, meciul de vineri seara nu se anunță a fi spectaculos, însă rămâne interesant pentru că ambele echipe sunt de același calibru, iar lupta va fi strânsă. Anticipăm un rezultat ce include maxim două reușite.

Predictia noastra: Sub 2.5 goluri.