Marius Alexe rămâne pentru moment la Dinamo

629191-marius-alexe

Se pare că traseul fotbalistic al lui Marius Alexe este incert și, pentru moment, acesta încă poposește în echipa Dinamo.

Marius Alexe din nou pe terenul de fotbal pentru Dinamo

Acesta a revenit la antrenamentele echipei și, mai mult decât atât, a jucat și în amicalul jucat cu cei de la ACS Berceni. În timpul meciului, Marius Alexe și-a demonstrat încă o dată talentul și a marcat singurul gol al echipei sale, meciul finalizându-se cu un egal de 1-1.

Cu toate că revenirea lui a bucurat pe mulți, Marius Alexe nu s-a deplasat la Cluj și se pare că nu va presta nici în timpul meciului jucat împotriva echipei de la Târgu Mureș ce va avea loc în data de 9 august.

Marius Alexe primește în acest moment cel mai mare salariu dintre jucătorii care aparțin echipei Dinamo, conturile sale primind lunar nu mai puțin de 10.000 de euro. Conducerea echipei este însă convinsă că Marius Alexe ar trebui să joace în străinătate și este determinată să îl cedeze unei echipe din afara granițelor României.

Cu toate acestea, Flavius Stoican susține clar: „Dacă nu-şi găseşte formaţie afară până la 1 septembrie, Alexe continuă cu noi. Eu sper să fie aşa, ar fi bine pentru Dinamo.”

Cosmin Matei speră să ia drumul Turciei

Se pare însă că nu numai Marius Alexe își pregătește bagajele pentru a se muta la o altă echipă. Cosmin Matei a căzut cu tronc echipei Bursapor, o echipă turcească clasată în acest moment pe locul 8 în cadrul Super Ligii. Turcii sunt atât de determinați să îl aibă în echipă pe Cosmin Matei încât sunt dispuși să plătească 500.000 de euro pentru a convinge conducerea dinamovistă să îl cedeze.

În ciuda faptului că dinamoviștii sunt hotărâți să îl păstreze în echipă pentru cel puțin încă un sezon, Matei își dorește să accepte oferta celor de la Bursapor. Bineînțeles, factorul decisiv este salariul oferit de turci care sunt dispuși să plătească triplu față de suma pe care o primește în prezent de la Dinamo. Acest lucru ar însemna că Matei s-ar putea bucura de un salariu de aproximativ 18.000 de euro pe lună dacă ar întări rândurile echipei Bursapor.

Se pare că cei în măsură să decidă plecarea lui Cosmin Matei la turci se vor lăsa înduplecați să renunțe la el doar dacă turcii vor fi dispuși să plătească pentru jucător suma considerabilă de 1 milion de euro.

Până când cărțile vor fi făcute pentru cei doi fotbaliști, Marius Alexe și Cosmin Matei, aceștia vor continua să evolueze la Dinamo.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult