Marquez, invitat special la concursul Superprestigio 2014

marquez

Marc Marquez este dublu campion mondial Moto GP, iar el va fi cel mai important invitat la evenimentul Superprestigio 2014. Concursul va avea loc în week-end-ul care urmează, la Barcelona, în Palau Sant Jordi, și va putea fi urmărit în România pe postul Digi Sport.

Printre alți participanți de renume în Moto GP și Superbike, care vor fi prezenți la concurs, se numără și Bradley Smith, Troy Bayliss, Esteve Rabat, Alex Marquez și Toni Elias.

Competiția va fi structurată în 3 clase – Superprestigio, Open și Junior. Marc Marquez va începe concursul în cadrul Superprestigio. În 2013, în finala de atunci, pilotul Honda Repsol a fost învins de către americanul Brad Baker, un fost campion Flat Track.

La ediția de anul acesta se așteaptă cu foarte mare interes participarea lui Troy Bayliss, unul dintre piloții de renume din istoria Superbike și a Campionatului Mondial. Acesta va pilota pe o motocicletă supermoto KTM.

Concursul va începe pe 13 decembrie și toți participanții așteaptă cu interes startul. Cuvintele lui Marquez au fost: “Acest lucru este extraordinar. Sunt foarte curios în legătură cu ce se va întâmpla. Mi-aș dori ca Bayliss să vină mai devreme în Barcelona, cu câteva zile, pentru a ne putea pregăti împreună pe traseul meu.”

În ciuda retragerii din lumea profesională a acestui sport, Bayliss s-a bucurat de un succes masiv în 2014, câștigând Troy Bayliss Classic, dar și 3 titluri de Australian Flat Track și două de Australian SuperMoto.

Mulțumită lui Marquez, concursul Superprestigio a fost reînviat anul acesta. Evenimentul servește ca strângere de fonduri caritabilă, care are drept obiectiv strângerea de jucării ce vor fi livrate copiilor din spitaluri locale și adăposturi.

Însă mulțumită numelor competitorilor care au intrat in Superprestigio 2014, evenimentul de anul acesta va avea mare parte din prestigiul pe care l-a avut și cursa originală.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult