Măsuri de siguranță la STEAUA » Prudență în cazul transferului lui Paul Papp

paul papp

Steaua București a fost sigură de achiziționarea lui Paul Papp încă din vară, dar campioana României a dorit să fie convinsă că abilitățile fotbalistului sunt pe măsură. Jucătorul de 25 de ani a plecat de la Chievo și va juca pentru steliști.

“Vara aceasta am pus o clauză de achiziționare de 500.000 de euro, astfel că era jucătorul nostru, practic, înainte să înceapă sezonul. În momentul acesta doar am apelat la activarea dreptului de transfer de la Chievo”, a spus președintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală.

Paul Papp are 25 de ani și parcurge cel mai bun sezon din întreaga lui carieră. Acesta a jucat 8 meciuri în Liga 1 și a marcat 2 goluri. De asemenea, acesta a marcat și ambele goluri în meciul României cu Irlanda de Nord în etapele preliminarii ale Cupei Europene 2016, lucru care i-a crescut valoarea exponențial.

11 apariții la națională în trecut, un singur gol

Fotbalistul mai are 11 apariții la națională, dar acesta marcase doar un singur gol. Acum, Steaua a făcut o afacere extraordinară: Chievo îl achiziționase pe Paul de la Vaslui cu suma de 1,7 milioane de euro, iar clubul bucureștean l-a cumpărat acum cu suma de doar 500.000 euro.

De la Chievo la Steaua

Jucătorul de 25 de ani consideră că venirea sa la Steaua este un pas înainte în cariera sa de fotbalist. El va purta numărul 6 pe tricou. De menționat este faptul că Chievo se lupta pentru retrogradare, echipa nepropunându-și niciodată să obțină o clasare mai bună. Acest lucru l-a determinat pe Paul Papp să se bucure de sosirea sa înapoi în România, la unul dintre cluburile mari ale Ligii 1.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult