OFICIAL: Bet365 a primit licență în România!

OFICIAL: Bet365 a primit licență în România

Mijlocul acestei săptămâni ne-a adus o veste extraordinară. Agenția de pariuri online Bet364, deținută de o companie britanică, a primit licențe de operare pe teritoriul țării noastre, iar acestea sunt afișate pe site-ul ONJN la adresa http://onjn.gov.ro/approved/. Licențele primite sunt cu numerele 2168, respectiv 2169 – pentru pariuri și jocuri de cazino online. Licențele au fost emise ieri, pe data de 7 octombrie 2015.

BET365 NU S-A AFLAT NICIODATĂ PE LISTA NEAGRĂ ONJN

Un anumit site concurent al nostru a publicat un articol, pe care noi îl considerăm lipsit de respect față de pariorii români, faptul că agenția Bet365 se află pe lista neagră ONJN. Mulți pariori români au urmărit cu sufletul la gură lista, dar nimeni nu a găsit Bet365 pe acea listă, cu agenții interzise în România.

Treaba a mers mult mai departe de atât, în sensul că site-uri destul de mari au scris articole similare pentru ca pariorii să nu mai joace la Bet365.com. Să spunem că poate au fost comandate de agenții concurente pentru a elimina de pe piață un concurent extrem de serios.

Important și cert este faptul că Bet365 are cum licență pe teritoriul țării noastre și operează cât se poate de legal, deci noi putem paria perfect legal, fără să ne mai facem probleme.

AR PUTEA FI ANULATĂ LICENȚA UNIBET?

Chiar dacă licența este din data de 7 octombrie, ea va intra în vigoare pe data de 1 noiembrie, însă toate agențiile online nu au avut astfel de probleme. Unibet.com nu a avut problema asta. Nu se pot anula toate licențele doar pentru că agențiile au acceptat jucători de la data obținerii licenței, și nu din prima zi în care ea a intrat, teoretic, în vigoare.

România sta oarecum prost cu reglementarea în această privință, iar interesul final era recuperarea unor bani, așa că nu au fost probleme. Trăim într-o țară din estul Europei unde se întâmplă multe lucruri pe dos, dar este IMPOSIBIL ca Bet365 să își piardă licența, indiferent ce ar spune unii. Guvernul României a încălcat legea în nenumărate rânduri, dat fiind faptul că nu a publicat multe norme la timp, a anulat datorii de multe milioane de euro, iertând companii.

Important este că acum putem paria LEGAL la Bet365.

A DEZVĂLUIT Bet365 INFORMAȚII CU PARIORII CARE AU JUCAT LA EI?

S-au publicat o sumedenie de articole în presă, cu scopul de a speria pariorii că pot primi amendă, pentru că au jucat la Bet365 din momentul în care s-a dezvăluit că agenția este în proces de licențiere. Chiar dacă s-a jucat ilegal în perioada respectivă (din 10 septembrie 2015), ce interes ar avea compania Bet365 să dezvăluie lista statului român? Ar putea pierde licența. Să nu uităm că multe agenții au acceptat jucători înaintea de intrarea în vigoare a licenței.

Abia în 2016 se va mai pune la punct legea cu casele de pariuri și cazinourile online, de aceea noi credem că nu va primi nimeni amendă în acest moment. Statul român este acum interesat de finalizarea intrării în legalitate a tuturor agențiilor importante care sunt interesate să devină jucători pe piața din RO.

În Final

Agenția de pariuri Bet365 are licență în România și putem paria perfect legal, fără probleme în acest moment.

Vrem să vă reamintim și de bonusul exclusiv pe care vi-l oferă Sportive-Pariuri.com: Unibet.com – returnare 50% a primului pariu până la 150 RON, dacă acesta este pierdut, cu condiţia să deschideţi cont accesând link-urile de pe site-ul nostru. Alte agenții de pariuri cu bonsuri și promoții săptămânale sunt aici.


Comentarii

 • Cosmin85  
  October 9, 2015

  *thumbsup*

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult