Oud Heverlee – KVSK Lommel PONT / Belgia TK, 06.03.2015

lommel

Confruntarea dintre Oud Heverlee și KVSK Lommel din Belgium Tweede Klasse se desfășoară astăzi, 06.03.2015, începând cu ora 20:30, pe stadionul celor de la Oud Heverlee. Pariază inteligent cu pont și analiză de la Sportive-Pariuri.com.

Oud Heverlee

Oud Heverlee a început sezonul ca una dintre echipele favorite, cel puțin pentru locurile din playoff-uri, însă în timpul sezonului au avut mai multe momente proaste, cu foarte multe meciuri care s-au finalizat așa cum nu se așteptau și rezultate slabe. Din această cauză, la un moment dat în acest sezon ei se găseau spre mijlocul clasamentului și mult în spate, departe de primele locuri din ligă. Până acum, echipa a reușit să câștige de 13 ori în primele 27 de runde (ceea ce înseamnă că mai sunt doar 7 runde rămase din actualul sezon) și cu un total de 8 puncte acumulate până acum (13-9-5), ei se află momentan pe locul al 6-lea în clasament, la doar două puncte în spatele echipei de pe locul 5 (care merge în playoff-uri), dar motivul principal pentru diferența destul de mică și progresul pe care l-au avut este forma excelentă în care se află.

Oud Heverlee a reușit să adune toate cele 10 puncte din ultimele 4 meciuri de ligă (3-1-0), iar per total ei se află printre fruntași, cu 16 victorii în 27 meciuri jucate până acum. Au 4 victorii la rând și până acum au marcat pe terenul propriu de 9 ori în 13 meciuri, de aceea noi credem că și în acest meci se va marca foarte mult.

KVSK Lommel

În același timp, Lommel pare foarte sigură de un loc printre fruntașele campionatului la sfârșitul acestui sezon, iar diferența dintre primul loc și locul direct de promovare este prea mare acum. În acest moment, ei se află la 7 puncte avans de primul club din afara zonei de playoff-uri, dar se află la 10 puncte de liderii campionatului și locul de promovare direct. Lommel este clubul cu cele mai multe victorii ca vizitatori, având 5 în 13 meciuri jucate în deplasare până acum.

Scurt rezumat: Un meci interesant

Un meci foarte interesant între două dintre cluburile de top din liga a 2-a din Belgia în acest sezon: Oud Heverlee – KVSK Lommel pont, dar și două dintre favoritele la promovare și la playoff înainte de sfârșitul sezonului. Până acum, vizitatorii par siguri de un loc în playoff-uri, în timp ce gazdele trebuie să continue cu forma excelentă în care se găsesc acum, pentru a putea prinde ultimul tren spre top 5. Cel mai scurt drum spre toate acestea îl reprezintă golurile, dat fiind faptul că ambele părți vor căuta să obțină cele 3 puncte. Gazdele caută să rămână aproape de top 5, în timp ce vizitatorii vor să își garanteze 100% un loc în playoff-uri cu o eventuală victorie aici.

În meciuk Oud Heverlee – KVSK Lommel, noi mizăm pe prima echipă.

Lăsați un comentariu