Pantilimon oferă SPRIJIN pentru victimele tragediei din Club Colectiv

Pantilimon oferă SPRIJIN pentru victimele tragediei din Club Colectiv

Costel Pantilimon oferă sprijin pentru cei afectați de incendiul din Club Colectiv, arată site-ul safc.com, al echipei Sunderland din Premier League, acolo unde activează românul în acest moment.

Tragedia a curmat viețile a peste 30 de oameni și mai mulți se află în acest moment în stare critică, existând un total de 180 răniți după ce tavanul clubului a luat foc din cauza unei scântei emanate de spectacolul pirotehnic. Incendiul a avut loc în timpul unui concert rock al trupei Goodbye to Gravity în capitala României, București.

Suntem siguri că cei mai mulți dintre voi ați aflat despre tragedie, revoltele în masă din România din acest moment au stârnit atenția tuturor, inclusiv a presei internaționale.

Articolul acesta este doar un gând către victimele tragediei, ne-a plăcut cum clubul Sunderland a ținut să menționeze că portarul echipei sale, dar și jucătorul naționalei României, a spus câteva cuvinte prin care își exprimă regretul și sprijinul pentru victime.

”Nu am cuvinte să vorbesc în acest moment, pentru că ce s-a întâmplat acolo este pur și simplu oribil”, a spus Pantilimon. ”Vreau doar să trimit condoleanțe familiilor afectate, pentru că este un moment tragic. Eu și familia mea oferim tot sprijinul necesar celor care suferă și ar trebui să fim cu toții împreună în acest moment.

El a adăugat: ”Ceea ce s-a întâmplat este teribil și oamenii încă au probleme serioase, deci la nivel de țară trebuie să mergem înainte împreună, să ne sprijinim unii pe ceilalți”.

Pariază pe meciurile de baschet din Eurocup acum! Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult