PLANURILE Ferrari pentru 2015 – Nu se gândește la titlu

ferrari

Președintele Scuderiei Ferrari, Sergio Marchionne (în vârstă de 62 ani), a făcut recent o declarație care viza în primul rând fanii Ferrari. Astfel, el a menționat faptul că 2015 va fi un an foarte dificil pentru gruparea din Maranello, deși în 2014 a fost co-optat la echipă Sebastian Vettel, un multiplu campion mondial.

Declarația președintelui vine după ce gruparea de pe Maranello nu a avut nicio victorie în anul 2014, un rezultat care nu a mai existat în istorie din 1993 încoace. Marchionne a declarat recent, fiind citat de BBC:

“Anul 2015 va fi unul incredibil de greu și va fi un adevărat test pentru întreaga noastră echipă. Noi vedem 2015 ca pe un an de reconstrucție. Eu, personal, sper ca într-un an să dispară aceste semne de incertitudine pe care le avem și de care ne vom lovi și la începutul anului următor”.

Situația Ferrari în acest moment

Gruparea de pe Maranello, Ferarri, a terminat pe poziția a 4-a în clasamentul constructorilor în sezonul trecut. Ferarri s-a aflat în clasament sub cei de la Mercedes, Red Bull și Williams. Astfel, Marchionne a mai spus și faptul că Ferrari a plătit pentru niște decizii greșite pe care le-a luat vechea conducere. Scuderia a schimbat în ultimele luni mai mulți membri esențiali din staff-ul grupării de pe Maranello.

În acest moment, cu Vettel la Ferrari, gruparea speră să câștige din nou curse de Formula 1. Nici măcar nu se discută despre titlu, din ceea ce a spus Marchionne. „Noi am început deja să muncim pentru sezonul care urmează. Vrem să câștigăm două Grand Prix-uri, dar dacă vom câștiga mai mult de atât, poate chiar 4 curse, atunci este perfect”, a încheiat oficialul de la Ferrari.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult