Pogon Szczecin VS Gornik Leczna PONT / Polonia / 02.03.2015

pogon gornik

Meciul dintre Pogon Szczecin și Gornik Leczna din Polonia Liga 1 se desfășoară astăzi, 02.03.2015, începând cu ora 18:00, pe stadionul celor de la Pogon Szczecin. Vă prezentăm în exclusivitate pont și analiza inteligent create pentru acest meci. Șanse foarte mari de câștig!

Pogon Szczecin

Pogon Szczecin a început anul cu două remize 1-1 împotriva unor cluburi mari – Lech Poznan și Wisla Cracovia. Acum, în teorie, se confruntă cu adversari mai slabi – nou-promovați Gornik Leczna – deci gazdele caută să obțină toate cele 3 puncte în acest meci. ”Trebuie să luam toate punctele din acest meci. Am jucat două meciuri care s-au terminat remiză, împotriva celor de la Lech Poznan și Wisla Cracovia. Trebuia să-l câștigăm cel puțin pe primul. Am jucat acasă și am condus până la finalul meciului”, a spus Hernani.

El a mai vorbit, de asemenea, despre următorul meci, cel de azi: ”Suntem peste Gornik în clasament, dar nu îi putem subestima. Deși ei nu sunt în titlul pentru cursă, trebuie să fim concentrați 100%. Ei vor ajunge în Szczecin foarte motivați și toată lumea știe că va fi un meci dificil.”

În ultimele zile, echipa a fost ajutată enorm și de întoarcerea mijlocașului ofensiv Takefumi Akahoshi. Jucătorul japonez de fotbal a părăsit clubul anul trecut și a mers la FK Ufa, dar nu a reușit să joace la standardul la care dorea, din mai multe motive. În orice caz, el este acum înapoi și este de menționat faptul că înainte de plecarea sa, era unul dintre cei mai buni jucători ai clubului.

”Mă bucur foarte mult că m-am întors în Szczecin. Am trecut de testele medicale și sunt într-o formă extraordinară. Aș dori să particip în meciul de luni, împotriva celor de la Gornik Leczna”, a spus el.

Echipa probabilă

Nu există informații cu privire la acest lucru.

Gornik Leczna

Gornik Leczna au dezamăgit anul acesta. Echipa nu a înscris în nici unul dintre meciurile jucate și, ceea ce e și mai rău, nu au reușit să creeze nici măcar o fază de gol. Unul dintre motivele pentru acest lucru pare a fi absența atacantului de top, Fiodor Cernych.

El a reluat antrenamentele lunea trecută, astfel că există o șansă ca el să joace împotriva celor de la Pogon. ”El face antrenamente complete și pare a fi în regulă. În ceea ce privește forma sa fizică – trebuie să se pună pe treabă pentru a câștiga teren, dar se descurcă mai bine decât ne-am așteptat. Am efectat teste și nu pare deloc rău în comparație cu alți jucători”, a spus antrenorul secund Andrzej Rybarski. El a mai vorbit și despre meciul de astăzi: ”Pogon va juca diferit față de meciul din tur, în mare parte din cauza schimbării de antrenor. Am analizat acele diferențe. Pentru noi, fiecare meci este o luptă pentru 3 puncte. Nu ne uităm la tabela de scor, poate și înșelătoare. Sunt 3 puncte în joc și noi vrem să le luăm.”

Echipa probabilă

Nu există informații cu privire la acest lucru.

În acest meci, gazdele sunt favorite la victorie.

Lăsați un comentariu