POLO: Steaua se califică în semifinalele Eurocup

polo steaua

Jucătorii militari de polo s-au întors acasă și calificarea în semifinalele Eurocap încă pare un vis devenit realitate. În acest moment, s-au scurs 4 zile de când meciul din Hanovra s-a terminat, acolo unde a avut loc evenimentul. Calificarea în semifinalele Eurocup a fost obținută, însă jucătorii de polo de la Steaua trec prin momente de extaz. Deși s-au întors în România, jucătorii încă retrăiesc meciul cu Waspo 98 Hanovra, la care se adaugă cumulul de emoții al performanței de pe tărâm nemțesc.

Ce spun jucătorii

Primul jucător de polo al Stelei care a refăcut imaginea meciului a fost Nicolae Diaconu: “Noi am pornit extraordinar de bine, am condus meciul cu un gol diferență, chiar cu două goluri la un moment dat, însă ei au trecut în avans și au condus chiar cu 2 goluri. Am avut un noroc incredibil că i-am lăsat să se îndepărteze și am stat mereu acolo, la scor.

Eu mi-am dorit extraordinar de mult să ajung aici, mai ales că am ratat două semifinale cu CSM Digi Oradea. Jocul de săptămâna aceasta a fost a 3-a șansă ce mi-a fost acordată și sunt foarte fericit că am reușit să îmi îndeplinesc acest vis. Bineînțeles că ne gândim să ajungem și în finală, iar dacă vom juca meciul acela, vreau să câștigăm”, a declarat Nicolae Diaconu.

Vis devenit realitate

Mihnea Gheorghe, coechipierul lui Diaconu, a precizat că finalul meciului cu Hanovra a fost unul increndiar, în care a avut zeci de emoții. „Meciul a fost unul foarte greu. Am avut un început foarte bun, apoi am mers puțin mai greu, am început să alergăm după ei, însă finalul a fost unul cu emoții. Am reușit să obținem un egal cu care am mers direct în semifinale”, a declarat Gheorghe. El mai ținut să precizeze faptul că nici nu era născut atunci când Dinamo a jucat ultima semifinală de cupă europeană, în urmă cu 26 ani.

“Ceea ce tocmai am reușit noi este incredibil. Nici măcar nouă nu ne vine să credem! Cred că vom realiza unde suntem abia la primul meci din semifinale Eurocup. Cu toate acestea, dacă tot am ajuns până aici, visăm și la trofeu”, a completat jucătorul de polo.

În ceea ce privește programul cu semifinale Eurocup – acestea sunt programate tot în sistem tur-retur, în 11 februarie și 4 martie 2015. Meciuri vor fi stabilite după tragerea la sorți din ianuarie. Adversara Stelei va fi una dintre formațiile de polo Circolo Nautico Posillipo (Ita), Carpisa Yamamay Acquachiara (Ita) și Mornar BS Split (Cro).

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult