PONT Dortmund – Hoffenheim din Bundesliga – 5 decembrie

Borussia Dortmund vs Hoffenheim

Meciul dintre Borussia Dortmund și Hoffenheim este cel care va deschide etapa cu numărul 14 din Bundesliga Germaniei. Confruntarea are loc în această seară de la ora 21:30, iar gazdele au cea mai mare șansă la pariuri, chiar dacă traversează în acest moment o perioadă catastrofală.

Borussia Dortmund

Borussia, deși nu se aștepta nimeni la acest lucru, este ultima echipă clasată în cea mai bună ligă nemțească, în condițiile în care în ultimele 4 sezoane a terminat de 2 ori pe primul loc și de 2 ori pe locul secund, jucând chiar și finala UEFA Champions League. Echipa lui Klopp a acumulat până acum doar 11 puncte din cele 13 etape disputate, având un golaveraj nu foarte bun, 14-21. Adevărul este că echipa a fost lovită de accidentări peste accidentări în ultimele luni, cel mai mare absend fiind Marco Reus.

Dortmund a obținut doar 7 puncte din 6 meciuri disputate pe terenul propriu.

Hoffenheim

La polul opus, Hoffenheim nu a avut un câștig prea mare de cauza în fața Borussiei în seonzul 2013/2014, trecându-și în cont doar un singur punct în dubla cu galben-negrii. Un lucru de menționat este faptul că în ultimele 5 meciuri directe s-au înscris mereu peste 2,5 goluri și de fiecare dată fiecare formație a reușit să marcheze.

Hoffenheim a jucat, per total, mult mai bine decât Dortmund în acest campionat 2014/2015, dovada fiind faptul că stă la un singur punct în clasament de ultima poziție care duce în Champions League. Oaspeții au în acest moment 20 de puncte și golaverajul 21-21, cifre care îi poziționează pe locul 7. Ei vin după o victorie de zile mari, cu scorul de 4-3 în meciul cu Hannover, depășind o perioadă grea cu 3 meciuri pierdute consecutiv în Bundesliga.

Concluzie

Dortmund este încă favorită în acest meci, sorții fiind pentru ei. Meciul de diseară va fi unul interesant, în care fiecare echipă va juca pentru o miză puternică – UCL, respectiv plecarea de la linia retrogradării.

Lăsați un comentariu