PONT Guingamp vs Dinamo Kiev, Europa League, 19.02.2015

guingamp dinamo

Confruntarea dintre Guingamp și Dinamo Kiev din UEFA Europa League se desfășoară astăzi, 19.02.2015, începând cu ora 22:05, pe terenul celor de la Guingamp – Stadium du Roudourou. Sportive-Pariuri.com vă oferă în exclusivitate pont și analiza pentru acest meci!

Meciul din Europa League dintre Guingamp și Dinamo Kiev se anunță unul destul de echilibrat. Până acum, cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată, iar ambele vor încerca să înregistreze prima victorie în meciul inaugural al celor două echipe.

Guingamp

Guingamp ar trebui să profite de avantajul jocurilor de acasă pe cât de mult posibil. De data aceasta, cei de la Guingamp joacă cu Dinamo Kiev, reprezentativa ucrainiană, iar pasul către următoarea rundă din Europa League se anunță destul de greu. Deși echipele nu s-au mai întâlnit niciodată, antrenorul Jocelyn Gourvennec este foare încrezător că echipa sa va reuși să facă un meci bun cu vizitatorii de la Dinamo Kiev. Din ultimele 5 meciuri, echipa a reușit să obțină 3 victorii, 2 remize și a rămas neînfrântă până acum în diverse competiții.

Formația gazdă trece printr-o perioadă excelentă, reușind să obțină 12 victorii în precedentele 16 partide oficiale. A urcat până pe locul opt în clasamentul din Ligue 1.

Echipa probabilă

Antrenor principal: Jocelyn Gourvennec.

Guingamp: Jonas Lossl, Lars Jacobsen, Jeremy Sorbon, Christophe Kerbrat, Dorian Leveque, Lionel Mathis, Sylavin Marveaux, Yonousse Sankhare, Thibault Giresse, Christophe Mandanne, Jeremy Pied.

Dinamo Kiev

Între timp, jucătorii lui Dinamo Kiev vor trage tare pentru a câștiga în meciul din deplasare din Europa League cu cei de la Guingamp. Spunem acest lucru pentru că e important în ceea ce spunem la pont. Echipa va face tot posibilul pentru a câștiga confruntarea din Franța, de pe Stadium du Roudourou. Antrenorul Serhiy Rebrov consideră că echipa este extrem de pregătită și nu vor exista dificultăți în calificarea pentru runda următoare în Europa League în acest sezon. În ultimele 5 meciuri ale echipei, antrenorul Serhiy Rebrov a reușit doar o victorie, 3 remize și o înfrângere.

Dinamoviștii l-au pierdut în inter-sezon de Dudu, jucător care a plecat în Brazilia. Locul său în echipă a fost luat de Antunes, lusitanul fiind achiziționat în schimbul unei sume de aproximativ 5 milioane de euro.

Echipa probabilă

Antrenor principal: Serhiy Rebrov.

Dinamo Kiev : Aleksandr Shovkovskiy, Danilo Silva, Aleksandar Dragovic, Domagoj Vida, Sergiy Rybalka, Sergey Sidorchuk, Younes Belhanda, Miguel Veloso, Jeremain Lens, Artem Kravets, Andriy Yarmolenko.

Pont?

Așa cum am menționat și mai sus, ne așteptăm la un meci extrem de echilibrat. În mod clar nici una dintre echipe nu își va asuma riscuri inutile, mai ales că întâlnirea de astăzi nu este decisivă în drumul calificării. În grupele UEFA Europa League, Guingamp a avut un joc pragmaetic, în care a jucat extrem de mult defensiv.

Nici despre Dinamo Kiev nu putem spune că evoluează într-un mod spectaculos, astfel că avem toate premisele unui duel în care se vor înscrie maxim două goluri.

Lăsați un comentariu