PONT meci BASEL – REAL MADRID | Champions League – 26 noiembrie 2014

Real Madrid FC Basel

Atracția principală a serii în fotbal o reprezintă în mod clar meciul din UEFA Champions League dintre FC Basel și Real Madrid. Meciul va avea loc pe terenul campioanei Elveției, urmând ca jocul să înceapă de la ora 21:45. Să vedem, însă, care este situația actuală a echipelor și ce anume poate influența jocul.

FC Basel

Campioana Elveției pornește în mod sigur cu a doua șansă, cea mai bună cotă de pe piața pentru 1 solist fiind de 8.5 la Bet365. Echipa lui Basel este favorită pentru locul al doilea în această grupă, loc pe care îl ocupă în acest moment cu 6 puncte. FC Basel se află la 3 puncte diferență de Liverpool și Ludogorets, două contracandidate puternice, dar pe care le-a învins. Echipa gazdă a obținut victorii în cele două meciuri jucate acasă în Grupa B. Rezultatele au fost de 1-0 în fața cormoranilor și 4-0 împotriva bulgarilor de la Ludogorets în etapa trecută.

FC Basel va juca meciul de diseară cu formula 3-4-3, neavându-i în echipă pe Ivanov și Streller, ambii accidentați.

Echipa probabilă:

  • Vaclik
  • Schar, Suchy, Safari
  • Xhaka, Frei, Elneny, Hamoudi
  • Gonzalez, Embolo, Zuffi

Real Madrid

Este pentru prima dată în istorie când galacticii de la Real Madrid au dat piept cu FC Basel, securizând victoria meciului din septembrie cu scorul de 5-1, în meciul tur al acestei grupe. Meciul de astăzi este a doua confruntare dintre cele două echipe. Rămâne de văzut dacă Realul va încerca din nou să obțină o victorie categorică ca acum două luni.

Matematic vorbind, Real Madrid este deja calificată în optimile de finală ale Champions League, având un punctaj maxim după cele patru etape disputate până acum.

Golaverajul este 11-2, de departe cel mai bun din grupă. Galacticii sunt, matematic vorbind, deja calificați de pe primul loc al Grupei B. Echipa din Madrid are 8 victorii în ultimele 8 deplasări oficiale, fiind pe val, practic cea mai în formă echipă din Europa.

Printre jucătorii care vor lipsi în meciul din seara aceasta se numără Modric și Jese, în timp ce Illarramendi este pus tot sub semnul întrebării. Nu se știe dacă Ancelotti va menaja o parte din titulari.

Echipa probabilă:

  • Casillas
  • Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo
  • Isco, Kroos, Rodriguez
  • Bale, Benzema, Ronaldo

Lăsați un comentariu