PONT ȘI ANALIZA meci Olympiakos vs Panionios – 17.12.2014

Panionios Olympiakos

Ultimul meci din Grecia Super League are loc astă seară, pe stadionul echipei campioane Olympiakos. Jucătorii care au câștigat campionatul grecesc anul trecut vor da piept cu o formație mult inferioară, din mai multe puncte de vedere, Panionios. Confruntarea are loc în etapa cu nr. 15 a campionatului, deși toate echipele au jucat 13 meciuri până acum.

Olympiakos

Olympiakos nu a mai avansat chiar atât de ușor ca în sezoanele trecute, în ceea ce privește lupta pentru titlu, fiindu-i ceva mai greu anul acesta să obțină rezultate remarcabile. Jucătorii alb-roșii se află pe poziția a doua la momentul actual, având 27 de puncte și un golaveraj de 28-11, foarte aproape de liderul actual al ligii din Grecia – PAOK.

Gazdele vin după 5 victorii, o remiză și un meci pierdut în 7 meciuri acasă – pașii greșiți fiind chiar în ultimele două etape disputate pe terenul propriu.

Panionios

Echipa celor de la Panionios a reușit în etapa trecută să obțină o victorie esențială pentru ei – dat fiind faptul că este a 4-a din actualul campionat. Meciul a fost câștigat de Panionios cu scorul de 2-0, pe terenul propriu, în confruntarea cu OFI Crete. Cele două echipe au schimbat pozițiile între ele, iar Panionios a scăpat de zona neagră a clasamentului – retrogradarea.

Oaspeții nu au câștigat nici un meci în deplasările de până acum – ei au o remiză și 5 meciuri pierdute.

Panionios are 7 meciuri pierdute și o remiză în ultimele 8 confruntări directe cu Olympiakos.

Concluzie

Olympiakos este favorita clară a acestui meci, iar noi, aici la Sportive-pariuri.com, ne așteptăm ca formația gazdă să câștige fără prea multe emoții. Se mizează în special pe faptul că Olympiakos va fi în avantaj în prima repriză, atât pe teren, dar și la nivel de scor final, pe tabela care arata marcajul.

Lăsați un comentariu