PONT SI ANALIZA Spezia – Avellino, Serie B, 02.02.2015

spezia avellino

Confruntarea dintre Spezia si Avellino din Serie D se va desfasura astăzi, 2 februarie 2015, pe stadionul celor de la Spezia, începând cu ora 20:30 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate un pronostic extrem de bine calculat al acestui meci din Serie B.

Spezia

Avellino nu își dorește să piardă în acest meci, mai ales ca Spezia poate să obțină o remiză fără goluri, dar gazdele au anunțat că vor face tot posibilul pentru a triumfa în fața celor de la Avellino. Spezia vrea să câștige meciul și datorită faptului că vin după 4 remize acasă, iar fanii nu sunt tocmai bucuroși pentru acest lucru. În ultimul meci, au reușit un egal cu Frosinone, scor 1-1. Cu trei meciuri în urmă au jucat în deplasare cu Bari și au obținut o victorie clară de 3-0, care le-a adus o serie de 3 remize și o victorie. Ei încă doresc să ajungă în topul Serie B. Antrenorul Bjelica a spus că doar 5 puncte îi despart de locul al doilea, care merge direct în Serie A, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă vor începe să câștige.

Situația jucătorilor

Din acest motiv, Spezia a adus 6 jucători noi în perioada de transferuri din iarnă. În principal, ei doresc să își îmbunătățească atacul, în timp ce defensiva este mult mai puternică. În orice caz, liderul Capri a primit mai puține goluri decât Spezia. În confruntarea de astăzi, De Col, Juande și Ardemagni vor pierde jocul din cauza unei accidentări.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi.

Spezia: Chichizola, Miloš, Bianchetti, Piccolo, Migliore, de las Cuevas, Canadjija, Gagliardini, Kvržić, Nene, Catellani

AS Avellino

Avellino a jucat în acest sezon mult mai volatil decât Spezia, iar ei se află pe unul dintre locurile de playoff. În orice caz, antrenorul Rastelli este îngrijorat din pricina faptului că ei au reușit să obțină doar un punct în ultimele 2 runde și, deși au obținut un punct în deplasare, ei au fost învinși acasă, în mod neașteptat, împotriva clubului Cittadella.

Desigur, ne așteptăm acum la câteva schimbări în rândul titularilor pentru această greșeală, iar Avellino se va concentra acum mai mult pe defensivă – în meciul din seara aceasta – cel puțin pentru a rămâne neînvinsă.

Situația jucătorilor

În perioada transferurilor, AS Avellino reușit să aducă noi jucători, în mod principal orientați spre ofensivă, ceea ce înseamnă că oficialii echipei nu sunt mulțumiți deloc cu această parte a echipei. Vergara și mijlocașul Zito vor pierde acest meci din cauza unei accidentări, iar mijlocașul Kone este suspendat.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi.

Avellino: Gomis, Bittante, Ely, Pisacane, Visconti, Almici, D’Angelo, Arini, Regoli, Castaldo, Trotta


Comentarii

  • Stefan Udrea  
    February 2, 2015

    Super!!!!

Lăsați un comentariu