PONT SI ANALIZA Sunderland – Hull City din 26.12.2014

Premier League – Etapa numărul 18

hull city sunderland

Confruntarea dintre Sunderland și Hull City din etapa cu numărul 18 a campionatului englez se va desfășura vineri, pe 26 decembrie, pe terenul celor de la Sunderland. Hull city speră să obțină o victorie acum, de Crăciun, pentru a ieși din zona retrogradării.

Hull City (Oaspeți)

Hull City a suferit o înfrângere puternică în etapa trecută, pe terenul celor de la Swansea City. Meciul a fost unul vital, dat fiind faptul că echipa a ajuns acum la 10 etape la rând fără meci câștigat, ultima victorie având loc în octombrie 2014. Prin prisma acestui fapt, formația antrenată de Steve Bruce a coborât până pe poziția 19 din clasamentul ligii engleze, cu 2 puncte sub zona de siguranță.

Steve Bruce are mai mulți jucători cheie pe care nu se poate baza în acest meci. Unul dintre ei este Tom Huddlestone, care este suspendat după ce a primit cartonașul roșu la începutul acestei luni. De asemenea, Jake Livermore are și el suspendare etapa aceasta, după ce a ajuns la 5 cartonașe galbene în acest sezon.

Fotbaliștii Michael Dawson, Mohammed Diame și Robert Snodgrass sunt indisponibili și ei – fiind accidentați. Paul McShane a fost exclus din lot pentru un gest urât pe care l-a făcut antrenorului Bruce în urmă cu câteva zile și nu va fi inclus înapoi până când nu își va cere scuze.

Partea bună este că Thomas Ince și Maynor Figueroa au șanse mari de a juca, ei fiind întorși la echipă, după ce au fost împrumutați în Championship.

Sunderland (Gazde)

Jucătorii lui Sunderland vor intra în acest meci plini de încredere, dat fiind faptul că în weekend-ul trecut au învins-o pe rivala locală Newcastle United și au moralul ridicat.

Sunderland a ajuns pe poziția 14 în Premier League, după ce Adam Johnson a marcat un gol vital pentru echipă – aceasta aflându-se la 4 puncte de linia retrogradării.

Victoria din etapa trecută a fost una esențială pentru “Pisicile Negre”, punând capăt unui șir de 6 meciuri fără victorie. Cele 6 meciuri au constant într-o înfrângere și 5 remize.

Atacantul Connor Wickham nu va fi prezent pe terenul acestui meci, dat fiind faptul că el este suspendat. Incidentul a avut loc pentru că a primit a 5-lea cartonaș galben din sezonul 2014/2015 în meciul cu Newcastle.

Anthony Reveillere are șanse infime să fie prezent la meci, el fiind accidentat la o încălzire în week-end-ul trecut. Mai departe, Patrick van Aanholt nu s-a recuperat complet, iar Billy Jones are ceva probleme musculare și este incert pentru acest meci.

Ricky Alvarez, fotbalistul din Argentina, este cel care îi poate înlocui pe Wickham în meciul de astăzi.

Echipele posibile. Ce jucători au șanse mari de a juca astăzi.

Sunderland: Pantilimon, Vergini, Coates, Brown, O’Shea, Cattermole, Johnson, Larsson, Gomez, Alvarez, Fletcher

Hull City: McGregor, Elmohamady, Chester, Davies, Bruce, Robertson, Meyler, Ince, Ramirez, Hernandez, Sagbo

Ultimele meciuri:

09 martie 2014: Hull City vs Sunderland, scor 3-0

08 februarie 2014: Sunderland vs Hull City, scor 0-2

02 noiembrie 2013: Hull City vs Sunderland, scor 1-0

24 iulie 2010: Sunderland vs Hull City, scor 4-2

24 aprilie 2010: Hull City vs Sunderland, scor 0-1

Lăsați un comentariu