PONT și DETALII pentru meciul dintre Brentford și Fulham din 21 noiembrie

Championship – Etapa 18

brentford-fulham

Un meci esențial pentru ambele echipe care se vor înfrunta astăzi – Brentford și Fulham – ele încercând să continue seria de victorii pe terenul “Griffin Park”.

Analiza echipelor

Gazdele au câștigat trei meciuri consecutiv, ajungând pe locul 6 în clasament, acolo unde au șansa de a juca în play-off pentru promovarea în Premier League, foarte importantă pentru Brentford. Două dintre victoriile obținute au fost împotriva unor echipe care se luptă pentru tranziția în cea mai mare ligă din Anglia – Premier League. Este vorba de Nottingham Forest și liderul Championship, Derby County.

La polul opus, Fulham este într-o formă destul de bună, mai ales după ce Kit Symons a devenit antrenor luna trecută. Marea problemă a echipei retrogradată din Premier League sezonul trecut o reprezintă apărarea, Symons având de lucrat la acest lucru pe viitor. Fulham F.C. a primit 14 goluri în ultimele 6 etape disputate. Antrenorul nu va putea conta pe jucători precum Elsad Zverotic și Bryan Ruiz, fotbaliști care au fost prezenți la meciuri ale echipele lor naționale în timpul săptămânii – Bulgaria, respectiv Costa Rica.

Meciul Brentford – Fulham

Fulham a învins-o deja pe Brentford în sezonul actual, în Cupa Ligii. Marcatorul unicului gol din acel meci, Ross McCormack, va fi prezent în meciul de astăzi, fiind proaspăt întors din suspendare. Cât despre Fernando Amorebieta, prezența sa este incertă, el fiind lovit de un adversar în ultimul meci.

Mark Warburton, antrenorul echipei Brentford, este gata să folosească aceeași formație de 11 jucători cu care a reușit să învingă pe Millwall cu 3-2 în etapa trecută, în derby-ul din vestul Londrei.

Andre Gray a marcat 4 goluri în ultimele 3 etape disputate, el fiind cel care va conduce atacul și de data aceasta, răspunzător de pasele de gol fiind mijlocașul împrumutat de la Tottenham Hotspur, Alex Pritchard.

Echipe posibile în meciul de mâine

Brentford: Button; Odubajo, Craig, Dean, Bidwell, Diagouraga, Judge, Jato, Pritchard, Toral, Gray

Fulham F.C.: Bettinelli; Zverotic, Burn, Bodurov, Stafylidis; Parker; Christensen, Williams; Roberts; Rodallega, McCormack.

Ultimele meciuri

Brentford

8 noiembrie 2014: Millwall FC vs Brentford FC, scor 2-3

5 noiembrie 2014: Nottingham F. vs Brentford FC, scor 1-3

1 noiembrie 2014: Brentford FC vs Derby County, scor 2-1

25 octombrie 2014: Bolton Wanderers vs Brentford FC, scor 3-1

21 octombrie 2014: Brentford FC vs Sheffield Wed, scor 0-0

Fulham

8 noiembrie 2014: Fulham FC vs Huddersfield, scor 3-1

5 noiembrie 2014: Fulham FC vs Blackpool, scor 2-2

1 noiembrie 2014: Wigan Athletic vs Fulham FC, scor 3-3

28 octombrie 2014: Fulham FC vs Derby County, scor 2-5

24 octombrie 2014: Fulham FC vs Charlton Athletic, scor 3-0

Brentford – Fulham este meci de 1.

Lăsați un comentariu