PROBLEMELE pe care le are Steaua București cu Armata

steaua 2014

Steaua a fost privatizată și “desprinsă” de Ministerul Apărării în anul 1998, atunci când antrenorul principal la echipa din Ghencea era Mihai Stoichiță. Armistițiul cu Armata Română a expirat luni, iar Steaua și-a pierdut dreptul de a mai folosi culorile, sigla și numele clubului bucureștean.

Planul pe care îl gândește Ministerul Apărării, acela de a profita cât mai mult de decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul conflictului cu Steaua București, este foarte puțin probabil să fie pus în practică. Gigi Becali a refuzat să scoată banii și vrea să stabilească o identitate cu totul nouă pentru clubul bucureștean.

“Legislația de atunci era creată în această manieră, trebuia să ne desprindem cu totul de Armata Română. Noi am făcut acest lucru, iar la minister toată lumea se bucura pentru că scăpau de cheltuieli enorme. Întrebarea mea este, de ce această problemă a răsărit după 16 ani?

De ce tocmai acum? OK, se pare că vor bani pe siglă. Unde vor merge banii aceia? Vor fi direcționați către alte sporturi? Care e treaba, celelalte sporturi au oferit vreodată bani în fotbal? Nu au oferit, vă garantez eu. Ar putea face ceva ingenios, le dau și o idee de parteneriat.

Cu banii de la Gigi Becali – pe sigla Stelei – s-ar putea dezvolta un centru de copii și juniori, un centru care ar putea produce fotbaliști, care pot fi vânduți ulteriori și se vor obține bani grei pe ei. Daca stăm să ne gândim, Steaua nu a creat jucători în ultimii 10 ani. Nimeni nu s-a format și a plecat de acolo, ca junior.”, a spus Stoichiță.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult