PRONOSTIC AC Milan – Lazio, Seria A, 27.01.2015

Milan Lazio

Meciul dintre AC Milan și Lazio din Serie A se va disputa pe 27.01.2015, pe terenul din Milano, San Siro, începând cu ora 19:45 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă prezintă în continuare un pronostic bine calculat pentru acest meci.

AC Milan

AC Milan speră din nou la o victorie împotriva lui Lazio, în special datorită faptului că ei vor să întoarcă roata după înfrângerea de acum 3 zile. Pentru a obține acest lucru, jucătorii antrenorului Inzaghi vor trebui să ”livreze” un meci mult mai bun decât cel de acum 3 zile de pe Olimpico Stadium, acolo unde au pornit cu avantaj, dar în cursul meciului au cedat, primind 3 goluri.

Milan se află în acest moment într-o serie de 2 remize și 3 înfrângeri, astfel că au ajuns până pe locul 10 în clasament, aflându-se la 8 puncte distanță de locul 4 – Sampdoria. În mod special, în Cupa Italiană, ei au celebrat o victorie recentă pe terenul propriu împotriva celor de la Sassuolo, scor 2-1.

Accidentări

Inzaghi a anunțat o tactică destul de agresivă în bătălia împotriva celor de la Lazio. De Sciglio, Bonera și Zapeta, Bonaventure, de Jong și El Shaarawy nu vor fi prezenți la acest meci din cauza accidentărilor. Mijlocașul de atac Honda călătorește cu echipa sa națională la Cupa Asiei.

Echipa probabilă. Ce jucători vor juca astăzi.

0

AC Milan: 23 Diego Lopez, 20 Ignazio Abate, 33 Alex, 5 Philippe Mexes, 27 Pablo Armero, 16 Andrea Poli, 18 Riccardo Montolivo, 21 Marco van Ginkel, 28 Giacomo Bonaventura, 7 Jérémy Menez, 92 Stephan el Shaarawy

Lazio

În contrast față de AC Milan, jucătorii lui Lazio pot intra în această confruntare destul de relaxați, dat fiind faptul că au urcat pe locul 3 în Serie A după victoria de Sâmbătă. Mai mult de atât, antrenorul Pioli se bucură de faptul că toată lumea a trecut peste înfrângerea de acasă cu Napoli, în timp ce jucătorii au un moral bun și începutul anului a venit cu 18 goluri într-o serie de 5 victorii și 2 remize. În ultima rundă a Cupei, Lazio a celebrat un 3-1 în deplasare cu FC Turin, și ne putem aștepta la un joc foarte ofensiv din partea celor de la Lazio pe stadionul San Siro.

Accidentări

În ceea ce privește lotul, ne putem aștepta la niște schimbări, în raport cu ultimul meci de Ligă. Ciani, Braafheid, Gentiletti, Lulic, Anderson și atacantul Djordjevic vor rata meciul de astăzi din cauza unor accidentări suferite.

Echipa probabilă. Ce jucători vor juca astăzi.

Lazio: 22 Federico Marchetti, 26 Stefan Radu, 27 Lorik Cana, 3 Stefan de Vrij, 8 Dusan Bata, 16 Marco Parolo, 20 Lucas Biglia, 32 Danilo Cataldi, 6 Stefano Mauri, 11 Miroslav Klose, 87 Antonio Candreva

Lăsați un comentariu