Pronostic Astra – Dinamo | Liga 1 – 6 decembrie 2014

Astra Dinamo

În ultima etapă a acestui tur de campionat, mai precis etapa cu numărul 17, derby-ul se dispută între Astra Giurgiu și Dinamo București. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20:30, pe terenul celor de la Giurgiu.

Astra Giurgiu

Giurgiuvenii sunt favoriți în lumea pariurilor, dar este de menționat faptul că meciul de mâine nu se anunță ușor nici pentru ei. În ultimele două luni s-a văzut o potențată scădere de formă. Referitor la ultimele 5 etape, Astra a câștigat doar un singur meci, bifând însă 4 egaluri.

Astra Giurgiu a pierdut contactul cu podiumul, fiind acum plasată pe poziția a 5-a în clasamentul Ligii I, cu 27 de puncte în dreptul ei. Giurgiuvenii se află la 5 puncte în spatele locului 3. În ceea ce privește golaverajul, acesta este de admirat (24-12), demonstrând una dintre cele mai bune ofensive din toată Liga 1. În acest tur de campionat, Astra Giurgiu a obținut 17 puncte pe terenul propriu – din 24 de puncte posibile.

Dinamo București

Echipa bucureșteană are o remiză și două meciuri pierdute în ultimele 3 sezoane, în confruntarile cu Astra Giurgiu în deplasare. În orice caz, „câinii roșii” au reușit să se impună de fiecare dată când au jucat acasă, cu scorul de 3-0, 1-0 și 2-0.

Forma fizică a dinamoviștilor este departe de a fi cea mai bună, însă se pare că echipa este pe drumul cel bun. Astfel, după ce Ionel Dănciulescu a stat pe banca tehnică timp de două meciuri, echipa din Ștefan cel Mare a reușit să obțină o victorie, un 2-1 în deplsare cu Gaz Metan Mediaș și un egal, 0-0 acasă împotriva Petrolului.

În momentul de față, Dinamo București se află pe locul al 7-lea în clasamentul Ligii 1 – cu 26 de puncte și un golaveraj de 26-20, defensiva fiind problema cea mai mare.

În cazul în care va câștiga meciul de mâine, echipa vizitatoare ar putea urca până pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, dar depinde și de celelalte rezultate.

Dinamo a câștigat 3 meciuri, a obținut 2 remize și a pierdut de 3 ori în deplasările din campionatul actual.

Concluzie

Meciul de diseară va fi unul frumos și deschis, între două echipe ofensive care au reușit să marcheze împreună 50 de goluri în cele 16 etape disputate până în acest moment. Ultimul meci direct de la Giurgiu a avut goluri în ambele porți.


Comentarii

  • Fotbalistu01  
    December 8, 2014

    Excelent!

Lăsați un comentariu